Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hriadelová sa strápnila v priamom prenose: Leni, toto myslíš vážne?!

Lenka Čviriková Hriadelová sa v priamom prenose pomýlila. Zobraziť galériu (5)
Lenka Čviriková Hriadelová sa v priamom prenose pomýlila. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Poriadne sa sekla! Lenka Čviriková Hriadelová (42) sa športovému spravodajstvu venuje už dlhé roky. Napriek tomu sa v závere utorkových Novín pri rozhovore s Adrianou Kmotríkovou (45) a Ľubošom Sarnovským (40) pomýlila pri veľmi známom slovenskom športovcovi. Pozorní diváci určite iba vyjavene pozerali, čo blondínka vypustila z úst.

Aj majster tesár sa občas utne! Svoje by o tom vedela najnovšie rozprávať moderátorka jojkárskych športových správ Lenka Čviriková Hriadelová. Tá sa v utorok večer na konci Novín pri zahlasovaní toho, čo bude v Športe, totiž poriadne sekla.

Z jedného z našich najlepších hokejistov Ľubomíra Višňovského spravila blondínka bez najmenšieho zaváhania futbalistu. „To, že je Ľubomír Višňovský naozaj vynikajúci futbalista, to vie snáď každý a vedel to aj tréner Belasých, ale nečakal, že je až taký dobrý,“ vyšlo z Hriadelovej, ktorá si evidentne vôbec neuvedomila, čo povedala. Mnohí diváci ju však počúvali pozorne, túto chybičku si ihneď všimli a aj nás na to ihneď upozornili.

K tejto téme sme oslovili aj samotnú Lenku. „Problém bol v tom, že som ledva dobehla do štúdia. Bola som predtým na toalete a nevedela som, že tak rýchlo budeme vysielať. Mala som 10 sekúnd na to, ledva som sa stihla vydýchať a vôbec som si neuvedomila, čo som povedala. V podvedomí som sa sústredila už na ďalšie reportáže, ktoré boli o futbale. A to podvedomie, to je sila, a jednoducho sa mi to nejako podarilo, ale nemyslím si, že je to nejaký strašný omyl. No a vôbec, Višňovský je podľa mňa nielen dobrý hokejista, čo teda každý vie, ale aj futbalista,“ povedala nám Hriadelová, ktorú na chybu ako prvý upozornil kolega Sarnovský. 

Viac o téme: Lenka Čviriková Hriadelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu