Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ranné vysielanie plné vulgarizmov: Vo vedení máme pi*u!

V rádiu išlo naživo to, čo nemalo. Zobraziť galériu (5)
V rádiu išlo naživo to, čo nemalo.

PRAHA - Poriadne si zavarili! Leoš Mareš (39) mal dnes ráno dosť blbý nápad. Jeho kolega Patrik Hezucký (46) oslavuje narodeniny, a tak mu pripravil prekvapenie. Všetko by bolo v poriadku, keby sa nerozhodol bez upozornenia vysielať telefonický rozhovor s kamarátom do éteru. Keďže oslávenec zaspal, použil vo svojej reči veľa vulgarizmov a jeden šťavnatý adresoval aj svojej šéfke.

Kto z toho vyjde horšie? Leoš Mareš pôsobí už roky v rádiu, kde vysiela rannú šou. Kolegom je mu Patrik Hezucký, ktorý má dnes narodeniny. Ostatní preto vyzdobili štúdio, prichystali tortu aj chlebíčky. Lenže oslávenec zaspal a meškal skoro trištvrte hodinu. 

Hezucký samozrejme zavolal Marešovi, aby mu situáciu vysvetlil, a ten mal naozaj „skvelý” nápad tento hovor prenášať naživo k poslucháčom – nielen prostredníctvom rádia, ale aj na sociálnej sieti. Podľa portálu sedmicka.cz však oslávenec vo vypätej situácii použil množstvo vulgarizmov. Obával sa totiž, že bude mať z meškania problémy. 

Leoš sa ho snažil upokojiť tým, že má narodeniny a mohlo by mu byť odpustené. Patrikovi sa to však nezdalo také ružové. „Nie je to v pohode, veď vieš, akú máme vo vedení pi*u,” vyhlásil Hezucký bez toho, aby tušil, že je v živom vysielaní.

Tomu sa u našich susedov hovorí „mít zaděláno na pořádný průšvih”. „Tak toto sa nevydarilo. Prajem rýchle vymazanie a Patrikovi všetko najlepšie,” komentoval situáciu jeden z fanúšikov na Instagrame. Dúfajme, že týmto Mareš nedaroval svojmu kolegovi rovno výpoveď. 

 

 

Viac o téme: Leoš Mareš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu