Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Poriadna CHYBA v priamom prenose Markízy: Stačil jediný pohľad a... Slovákov ovládla panika!

Kvôli chybe vo vysielaní markizáckeho Telerána mnoho Slovákov prepadlo panike. Zobraziť galériu (5)
Kvôli chybe vo vysielaní markizáckeho Telerána mnoho Slovákov prepadlo panike. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Pár minút stresu! Viacerí Slováci si vstávanie bez markizáckeho Telerána nevedia ani predstaviť. No tí, ktorí sa popri chystaní do práce či školy riadia aj hodinami, ktoré svietia na obrazovkách, mali včera o zábavu postarané. Mnohí z nich totiž bez pochýb aspoň na chvíľu prepadli panike. Kvôli technickej chybe ich ovládol pocit, že určite zaspali a budú poriadne meškať.

Mnohí Slováci sa zobúdzajú zároveň s markizáckym Teleránom. A popri chystaní sa do práce či školy si aj prostredníctvom rannej šou kontrolujú aktuálny čas, aby do víru bežného života vyrazili včas. No keď sa vo štvrtok krátko po šiestej hodine ráno diváci pozreli na obrazovky Markízy, zostali poriadne zaskočení. A mnohí z nich možno prepadli aj panike.

Teda aspoň kým sa nepozreli na ďalšie hodinky... Na záberoch zo živého vysielania totiž svietil „aktuálny” čas 8 hodín. Teda o dve hodiny viac, ako reálne bolo. Viacerí Slováci si tak aspoň na chvíľu mohli myslieť, že zaspali do práce alebo že nestíhajú do školy. V skutočnosti však išlo len o technickú chybu a už o pár minút nesprávny čas z vysielania zmizol a na obrazovkách ho nahradil správny údaj. 

Poruchu priznali aj kompetentní z Telerána, ktorí museli reagovať na viacero upozornení od pozorných divákov. „Upravte si čas. Nie je 8:00 ale 6:00!“ objavilo sa na fanúšikovskej stránke rannej šou. A v podobnom duchu sa niesli aj ďalšie príspevky. Všetky z nich sa vzápätí dočkali aj svojej odpovede. 

„Ospravedlňujeme sa za technickú chybu a ďakujeme za upozornenie!“ znela reakcia na sociálnej sieti. Keď sme však od televízie chceli oficiálne stanovisko, k netradičnej situácii, ktorá sa vo štvrtok ráno udiala na obrazovkách, sa odmietli vyjadriť. 

Krátko po šiestej hodine ráno v markizáckom Teleráne svietil chybný čas - Markíza informovala, že je už 8 hodín.
Zobraziť galériu (5)
Krátko po šiestej hodine ráno v markizáckom Teleráne svietil chybný čas - Markíza informovala, že je už 8 hodín.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

Viac o téme: Teleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu