Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda markizáckeho seriálu zmenila imidž: Nový účes ju zostarol o 15 rokov!

Zuzana Kanócz sa kedysi pýšila dlhými vlasmi. Nedávno však jej účes prešiel výraznou zmenou. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Kanócz sa kedysi pýšila dlhými vlasmi. Nedávno však jej účes prešiel výraznou zmenou.

BRATISLAVA - Úplne sa zmenila! Herečka Zuzana Kanócz (35) pred dvomi rokmi hviezdila v markizáckom seriáli Horúca krv. Odvtedy ju veľmi na obrazovkách nevídať - naplno ju totiž zamestnávajú mamičkovské povinnosti. Dnes ráno sa však na chvíľu mihla v Teleráne. No nevyzerala tak, ako si ju Slováci pamätajú z televízie. Svoje dlhé hnedé vlasy si totiž nechala ostrihať úplne nakrátko. To však radšej robiť nemala - podľa divákov jej nový účes pridal minimálne 15 rokov.

Zuzana Kanócz utkvela v pamäti markizáckych fanúšikov vďaka seriálu Horúca krv. Tam hviezdila po boku Alexandra Bártu. Od roku 2013 je však herečka na materskej dovolenke a na televíznych obrazovkách sa objavuje len sporadicky. Dnes ráno však prijala pozvanie do markizáckej relácie Teleráno. A svojim výzorom doslova odrovnala všetkých divákov. 

Hoci už mala skrátené vlasy po prvom tehotenstve, pri tomto druhom urobila ešte radikálnejší krok. Svojej hrivy sa vzdala nadobro - nechala sa vystrihať úplne nakrátko. No vyzerá to tak, že to nebolo práve najlepšie rozhodnutie. Keď sa totiž na facebookovej stránke Telerána objavila jej aktuálna fotka, okamžite sa pod ňou objavilo nespočetné množstvo negatívnych komentárov. Slovákom sa nový imidž vôbec nepáči. Podľa nich totiž kvôli skrátenému účesu doslova zostarla.

„S dlhými bola rozkošná, tieto jej pridali minimálne 15 rokov. Kto jej to poradil?“ znel jeden z názorov pod snímkou. „Zuzka je krásna žena, ale vyzerá tu ako taká teta. Trochu jej to pridalo,“ zhodovali sa diváci. Skrátka, nie každému takýto typ účesu pristane. Aký máte názor vy? Vyjadrite sa v ankete pod fotografiou.

Účes Zuzany Kanócz prešiel radikálnou zmenou.
Zobraziť galériu (4)
Účes Zuzany Kanócz prešiel radikálnou zmenou.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Zuzana Kanócz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu