Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Czoborová si pred hosťami strihla predohru so svojím zajačikom!

Zora Czoborová sa od manžela nepohla ani na krok. Zobraziť galériu (24)
Zora Czoborová sa od manžela nepohla ani na krok. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Nevie sa ho nabažiť! Minulý rok v auguste Zora Czoborová (48) povedala svoje áno o 14 rokov mladšiemu partnerovi Petrovi Illiásovi (34). No ani po viac ako dvanástich mesiacoch manželstva sa dvojica od seba nevie odlepiť. Na módnej prehliadke známeho slovenského návrhára si dokonca aj pred hosťami neustále prejavovali nežnosti.

Tomu sa povie láska!  Zora Czoborová prežíva zrejme najkrajšie obdobie v živote. Pred rokom sa vydala za mladého, 34-ročného IT-čkára Petra, ktorého sa ani po roku manželstva nevie nabažiť. To, že jej vzťah s mladším mužom prospieva, si všimol už hádam každý. Opeknela a vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým.

Svedčia o tom aj aktuálne zábery z utorkovej  módnej prehliadky slovenského návrhára Fera Mikloška, kde sa najznámejšia slovenská fitneska objavila spolu s manželom. A dvojica sa nevedela ani na chvíľu od seba odtrhnúť. Neustále si prejavovali nežnosti a brunetka si dokonca pred hosťami strihla so svojím zajačikom aj jemnú predohru. Takmer celý večer ho capkala po zadku a neustále ho hladkala. 

Zora Czoborová svojmu manželovi neustále prejavovala náklonnosť dotykmi.
Zobraziť galériu (24)
Zora Czoborová svojmu manželovi neustále prejavovala náklonnosť dotykmi.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu