Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Oslávenkyňa Czoborová pred 20 rokmi: Zora, toto si vážne ty?!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (8)
Zora Czoborová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Fúúúha! Najznámejšia slovenská fitnesska Zora Czoborová (49) v poslednom období doslova žiari. Ktovie, či za to môže mladší manžel alebo len roky športovania, ale výzorom by mohla konkurovať aj o polovicu mladším ženám. O to prekvapivejší je fakt, že brunetka včera oslávila 49. narodeniny. Pri tejto príležitosti sme si posvietili na to, ako vyzerala v začiatkoch svojej športovej kariéry. A verte, že by ste ju nespoznali!

Zora Czoborová včera oslávila svoje 49. narodeniny. No hoci sa jej skutočný vek pomaly blíži k päťdesiatke, pri pohľade na sexi brunetku by to netipoval azda nikto. Svojím mladistvým výzorom a dokonalou figúrou by totiž pokojne mohla konkurovať aj oveľa mladším ženám. 

Pri príležitosti Zoriných narodenín sme si však posvietili na to, ako športovkyňa vyzerala v začiatkoch svojej fitness kariéry. Podarilo sa nám vyhľadať niekoľko záberov ešte z roku 1996, čo je dlhých 20 rokov späť. A na týchto fotkách by najznámejšiu slovenskú fitnessku spoznal naozaj len málokto. 

Telo mala síce rovnako vypracované ako dnes, no jej vzhľad sa postupom rokov výrazne zmenil. Namiesto svetlých odtieňov zdobila jej vlasy tmavohnedá farba a jednotlivé pramene sa točili do kučier. Nedá sa nevšimnúť si ani ofinu, ktorá jemne zakrývala jej čelo. Do očí bije aj úzke obočie, ktoré si športovkyňa zvýrazňovala čiernou ceruzkou a výraznejší nos, ktorý vôbec nepripomína ten súčasný.

A Czoborová sa ani netají tým, že si ho pred rokmi dala vylepšiť. „Keď som mala okolo 28 rokov, rozhodla som sa pre plastickú operáciu nosa. Nemala som síce škaredý tvar nosa, ale začala som veľa fotiť a pracovať v televízii, hlavne v zahraničí a mala som s tým vnútorný problém,“ prezradila v minulosti pre portál tomar.sk známa Slovenka, ktorá sa vraj pred kamerou a fotoaparátom štylizovala vždy do určitej polohy, pretože jej nos bol v porovnaní s tvárou opticky väčší. No musíme uznať, že to bola dobrá voľba, dnes totiž Zora vyzerá ešte lepšie ako v minulosti. Nemyslíte?

Zora Czoborová v roku 1996, keď vo svete fitnessu pôsobila ešte len dva roky.
Zobraziť galériu (8)
Zora Czoborová v roku 1996, keď vo svete fitnessu pôsobila ešte len dva roky.

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu