Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ťuťu-muťu hviezd z tanečnej šou: Paparazzi ich načapali, ako TO robia v bazéne!

Ola Jordan a jej manžel James pôsobili dojmom, akoby mali sex v bazéne. Zvečnili ich pri tom paparazzi. Zobraziť galériu (11)
Ola Jordan a jej manžel James pôsobili dojmom, akoby mali sex v bazéne. Zvečnili ich pri tom paparazzi. (Zdroj: profimedia.sk)

DUBAJ - Nevedeli sa od seba odlepiť! Ola Jordan (33) a jej manžel James (37) sú vo Veľkej Británii hviezdami vďaka účinkovaniu v tanečnej šou Strictly Come Dancing, ktorá je akousi obdobou markizáckej súťaže Let´s Dance. Prominentná dvojica si nedávno dopriala oddych v slnečnom Dubaji, kde ostatným dovolenkárom nepredviedli svoj talent, ale erotikou nabité divadielko. A paparazzi nelenili, ich harašenie hneď zvečnili.

Hoci Ola a James Jordanovci u nás nie sú veľmi známi, v Británii patria medzi hviezdy televíznej obrazovky. Účinkovali vo viacerých reality šou a súťažiach, vrátane tanečného projektu Strictly Come Dancing. A dvojica je očividne rada stredobodom pozornosti ako pred kamerami, tak aj v súkromí. 

Tanečníci si nedávno dopriali dovolenku v Dubaji, kde ich rozpálilo nielen horúce slnko. Počas toho ako si vychutnávali hrejivé lúče, si totiž užívali aj jeden druhého. James bez ostychu mačkal manželkine prsia a cmúľal sa s ňou ako tínedžer.

Rozvášnená dvojica sa chcela schladiť v bazéne, no nepomohlo. Chvíľkami dokonca Jordanovci pôsobili dojmom, akoby si "to" tam rovno rozdávali. Je síce milé vidieť, že aj po 13 rokoch manželstva to medzi nimi stále iskrí, no nebolo by od veci užívať si intímnosti skôr za dverami spálne. Čo vy na to?! 

Ola a James sa v bazéne neubránili intímnostiam.
Zobraziť galériu (11)
Ola a James sa v bazéne neubránili intímnostiam.  (Zdroj: profimedia.sk)

Čudujete sa, že sa James od svojej ženy nedokáže odlepiť?!
Zobraziť galériu (11)
Čudujete sa, že sa James od svojej ženy nedokáže odlepiť?!  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ola JordanJames JordanStrictly Come Dancing
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu