Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexi jojkárka ukázala viac, ako chcela: Hups, veď jej vidno celé...

Soňa Skoncová predviedla sexi outfit Zobraziť galériu (5)
Soňa Skoncová predviedla sexi outfit (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA – To je pohľad! Soňa Skoncová (28) je známa nielen ako moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu, ale aj ako modelka. Pri jednom z posledných fotení vznikol aj sexi záber, ktorý si kráska najnovšie zverejnila na sociálnej sieti. Brunetka na ňom síce nie je nahá, no napriek tomu pošteklila mužskú fantáziu viac než dosť. Pod pletený svetrík si nevzala spodnú bielizeň, vďaka čomu ukázala ženské krivky.

Rozhodne vie zaujať! Soňa Skoncová sa do povedomia ľudí dostala v roku 2009 ako I. vicemiss súťaže Miss Slovensko. Vďaka tomu sa s modelingovými ponukami roztrhlo vrece nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. A dodnes sa nemôže na nedostatok práce sťažovať. Neboduje však iba na mólach, ale aj na obrazovkách. Ešte donedávna bola jednou z tvárí Fashion TV, aktuálne ju možno vídať v jojkárskom Top Star magazíne. 

Oba druhy práce má rada a nedá na ne dopustiť. Pri jednom z posledných fotení vznikol aj sexi záber, ktorý si zverejnila na sociálnej sieti. Nahodená v nekonvenčnom štýle ihneď zaujme. A to nielen po módnej stránke, ale aj odvážnym oufitom, pri ktorom sa jej azda žiadny chlap nebude dívať do očí. Spod pleteného svetríku jej totiž vykúkajú prsia i bradavky.

„Záber vznikol už dávnejšie v rámci jedného fotenia v Amerike. Keďže robím modelku 13 rokov, nemám problém s takýmito snímkami. Hoci to na fotke presvitá, v skutočnosti nebolo nič vidieť. Nemyslím si, že by to bolo moc cez čiaru. Príde mi to normálne,“ povedala nám na margo sexi záberu Skoncová. 

Sexi Soňa Skoncová odhalila prsia.
Zobraziť galériu (5)
Sexi Soňa Skoncová odhalila prsia.

Viac o téme: Soňa SkoncováTop Star
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu