Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jojkárka s dokonalým bruchom aj Kalisovej hora svalov: Aaaaach, to je pohľad!

Jojkárska moderátorka Soňa Skoncová ukázala brucho, Martin Šmahel predviedol vypracované svaly. Zobraziť galériu (14)
Jojkárska moderátorka Soňa Skoncová ukázala brucho, Martin Šmahel predviedol vypracované svaly. (Zdroj: David Duducz)

BRATISLAVA - Postavičky ako lusk! Pred niekoľkými dňami sa na nábreží Dunaja v Bratislave konala módna prehliadka. Ujsť si ju nenechala ani moderátorka jojkárskeho Top Staru Soňa Skoncová (28). Do spoločnosti prišla v kratučkom tope, ktorý odhalil jej perfektné brucho. Na móle zas pútal pozornosť manžel markizáčky Miriam Kalisovej (30) Martin Šmahel (32), ktorý predviedol svoje vypracované svaly.

Niekoľko dní dozadu sa v našom hlavnom meste konal nultý ročník akcie River show. Jej myšlienkou je odprezentovať Slovensku – ale aj okolitému svetu – Dunaj v Bratislave a vrátiť život na vodu. V rámci nového projektu si hostia mohli vychutnať aj módnu prehliadku. Tá do spoločnosti vytiahla mnoho známych osobností.

No rozhodne najviac pozornosti spomedzi všetkých pútala jojkárska moderátorka Soňa Skoncová. Tvár šoubiznisovej relácie Top Star sa totiž nahodila do ultrakrátkeho bieleho topu, ktorý odhalil jej dokonalé brucho. Na trupe sa modelke rysovali svaly, ktoré si poctivo vytrénovala v posilňovni. 

Pohľady prítomných dám zas pútal manžel markizáckej moderátorky Miriam Kalisovej Martin Šmahel. Muž roka 2008 sa totiž po móle prešiel úplne hore bez. Všetkým sa tak naskytol pohľad na jeho vypracované telo, ktoré pripomína jednu veľkú horu svalov. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotného Šmahela, nech nám prezradí, ako sa mu predvádzalo. „Super, naozaj výborne, lebo to bola taká ojedinelá akcia, málo ich býva vonku. Bola tam taká príjemná atmosféra. To bol ešte taký jeden z tých teplejších večerov, takže to bolo výborné,“ prezradil nám Martin.

Na móle sa po prvýkrát objavil aj so starším bratom Petrom a dokonca aj so svojím štvornohým miláčikom. „Ja som si tam zobral ešte aj psa vyvenčiť na mólo. Bol som totiž celý deň na jednej akcii v Čunove a tam som ho mal so sebou a už som sa nestihol vrátiť domov, takže som ho zobral aj na to mólo,“ prezradil nám fitnes tréner. Zábery nájdete v našej galérii. 

Viac o téme: Soňa SkoncováMartin Šmahel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu