Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zmena sexi jojkárky: V okamihu zostarla o desiatky rokov!

Soňa Skoncová Zobraziť galériu (9)
Soňa Skoncová (Zdroj: Instagram S.S.)

LOS ANGELES - Pristane jej naozaj všetko?! Soňa Skoncová (28) patrí k najkrajším ženám slovenského šoubiznisu. Aktuálne sa ale moderátorka jojkárskeho Top Staru rozhodla trochu pozmeniť svoj imidž. Svojim fanúšikom sa predviedla s vlasmi, na aké sme zvyknutí skôr pri svojich babičkách. Napriek tomu dostala množstvo komplimentov.

Soňa Skoncová v nedeľu prekvapila všetkých, ktorí sledujú jej profily na sociálnych sieťach. Sexi brunetka totiž zverejnila fotografie, na ktorých vyzerá podstatne inak. „Zmena je život,” napísala k prvej z nich. 

Zábery prekvapujú tým, že Soňa má na nich úplne inú farbu vlasov. No namiesto experimentovania s klasickou škálou farieb siahla modelka a moderátorka po sivej. Teda po farbe, akú majú na hlave o desiatky rokov staršie ženy. 

Skoncová napriek tomu zožala takmer samé pochvaly. „Nie som veľký fanúšik extravagantných účesov, ale toto vyzerá geniálne,” napísala jedna z používateliek Instagramu. A pod snímkami sa okrem toho objavilo množstvo komplimentov. 

Podľa mnohých však ide len o parochňu. Jojkárka zatiaľ tieto špekulácie nekomentovala. V pondelok však zverejnila videozábery, na ktorých má stále sivé vlasy. 

​ 

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu