Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zvodná jojkárska moderátorka: Soni, ty si išla pred kamery v negližé?!

Moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu Soňa Skoncová. Zobraziť galériu (6)
Moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu Soňa Skoncová.

BRATISLAVA - Ukázala sexi bielizeň! Soňa Skoncová (28) je krásna žena, ktorá je divákom známa nielen ako modelka, ale aj ako moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu. Hoci v súkromí sa rada oblieka do extravagantných či sexi outfitov, na obraze ju tak často nevidieť. V pondelok podvečer však televíznych divákov, najmä tých mužských, príjemne prekvapila. Pred kamerami sa ukázala v šatách s poriadne hlbokým výstrihom, spod ktorých jej trčala čipkovaná bielizeň.

Takúto sexi  ju pred kamerami často nevidieť! Soňa Skoncová patrí k ženám, ktoré nielen skvelo vyzerajú, ale aj jej outfity často vyrážajú dych. Svojou odvahou a kreativitou brunetka jednoducho udáva módne trendy.

Ako modelka sa často na móle i mimo neho promenáduje v dráždiom oblečení. Pred televíznymi kamerami sa tak ukazuje ale iba zriedka. V pondelkovom Top Stare však v tomto smere prekvapila. Krásna tmavovláska sa totiž divákom prihovárala v sexi hnedých saténových šatách, spod ktorých jej vykúkala čipkovaná bielizeň a jej plné prsia.

Zaujímalo nás, preto, ako sa v dráždivom oblečení, ktoré pripomínalo negližé, cítila a či si takýto outfit na obraz zvolila sama. „V rámci Top Staru mám od začiatku stylistku, ktorá už vie, čo mi pristane a čo mi sedí a ja jej plne dôverujem. Nestáva sa často, že som na obraze sexi, ale teraz to tak vyšlo,“ prezradila nám Skoncová, ktorá sa v čipkovanom crop tope a zvodných šatách cítila dobre. „Bolo to podľa mňa pekné, decentné a trendy. Teraz sa to nosí. Takéto čipkované podprsenky sa nosia aj samostatne ako tričko a pod šatami vyzerajú lepšie ako klasické podprsenky. V Amerike to veľmi letí,“ dodala na záver tmavovláska. Ako sa takéto oblečenie pozdáva vám? 

Jojkárska moderátorka Soňa Skoncová v sexi šatách, spod ktorých vykúkala bielizeň.
Zobraziť galériu (6)
Jojkárska moderátorka Soňa Skoncová v sexi šatách, spod ktorých vykúkala bielizeň.

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu