Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Banášovej frajer na svadbe roka s blondínkou: Peťo, to nie je Adela!

Peter Modrovský Zobraziť galériu (10)
Peter Modrovský

TRNAVA - Prišiel sám a odchádzal s blondínkou! Tanečník Peter Modrovský (30) sa na svadbe Patrika Švajdu (43) a Zlatice Puškárovej (38) ukázal bez svojej partnerky Adely Banášovej (33). Pri odchode z kostola však už mal spoločnosť. Po svojom boku si viedol markizáčku Janu Hospodárovú (39). Zisťovali sme, prečo ho nesprevádzala jeho dlhoročná priateľka.

V sobotu sa konala najočakávanejšia svadba slovenského šoubiznisu. Zlatica Puškárová a Patrik Švajda si po 15 rokoch vzťahu povedali áno. Vysoká účasť prominentných hostí a početnosť davu, ktorý sa na markizákov prišiel pozrieť v ich veľký deň, potvrdili, že v prípade tejto udalosti išlo naozaj o šoubiznisovú svadbu roka. 


Svadba Puškárovej a Švajdu po 15 rokoch: Prvé FOTO z veľkého dňa!

Nevesta Puškárová: Príchod ako kráľovná, pred oltárom slzy!


Medzi pozvanými nechýbal ani tanečník Peter Modrovský, ktorý do kostola dorazil sám. Po obrade však už mal spoločnosť. Cestou do hotela, kde sa konala hostina, vytvoril párik s markizáčkou Janou Hospodárovou. 

Topky.sk zisťovali, prečo po jeho boku nestála v tento deň jeho oficiálna partnerka Adela Banášová. „Ja som mala svoj program. Mala som dávno dopredu dohodnutý pobyt. Peťo mi písal, s Jankou bol určite v dobrej spoločnosti,” vyjadrila sa k téme moderátorka. 

Viac o téme: Jana HospodárováPeter Modrovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu