Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dovolenkové FOTO sexi Twiinsky: Frajer ako Herkules a ona... Sakra, to je telo!

Daniela Nízlová so svojím partnerom Berndom Zobraziť galériu (6)
Daniela Nízlová so svojím partnerom Berndom (Zdroj: Instagram D.N.)

HVAR- Užívajú si! Známa speváčka z dua Twiins Daniela Nízlová (29) v týchto dňoch oddychuje v Chorvátsku na ostrove Hvar. Spoločnosť jej robí nielen sestra Veronika (29) a kamarátky, ale aj priateľ Bernd Manhart. Zaľúbená dvojica pózovala aj pre pár súkromných záberov v plavkách. A veru sa je na čo pozerať. Brunetka ohúrila dokonalou postavou a sexi zadočkom, jej polovička širokým hrudníkom a mužnými ramenami.

To sú ale telíčka! Sesterské spevácke duo Twiins Veronika a Daniela Nízlové si v týchto dňoch užívajú chorvátske slnko a more. Spolu s ďalšími dvoma kamarátkami si prišli nielen oddýchnuť, ale aj pracovať. Natáčajú tam svoj nový videoklip.

Daniela má so sebou aj svojho priateľa, Rakúšana Bernda Manharta. Dvojica si nezabudla urobiť ani pár dovolenkových záberov, ktoré brunetka zverejnila na sociálnej sieti.


Odpadnete, keď ich uvidíte: Teraz sú známe slovenské sexice, 20 rokov späť by to nik nepovedal!

Twiinsky vyvalili prsia: Daniela ako sado-maso žienka!


Na plavkových fotografiách páriku doslova bijú do očí ich dokonalé postavičky. Priateľ známej speváčky sa môže pochváliť svalnatým vyšportovaným telom a širokými mužnými ramenami. Na prvý pohľad pôsobí, že má snáď aj silu ako Hercules.

Daniela zas bezpochyby upúta pozornosť pánov svojou štíhlou postavičkou s dokonalými krivkami – plnými prsiami a šťavnatým zadočkom. Obaja môžu byť na toho druhého právom hrdí a spolu tvoria priam dokonalý pár.

Viac o téme: TwiinsDaniela Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu