Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TWiiNS majú pieseň s ďalšou svetovou hviezdou: Pozrite si klip!

Sexi Twiinsky nahrali pieseň s ďalšou hviezdou. Zobraziť galériu (6)
Sexi Twiinsky nahrali pieseň s ďalšou hviezdou. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Sexi speváčkam Veronike a Daniele Nízlovým (29) z dua TWiiNS v poslednom období doslova ide karta. Najprv nahrali pieseň s americkým raperom Flo Ridom, potom sa vlnili v klipe známeho Snoop Dogga. A teraz uzrel svetlo sveta ďalší song s veľkou svetovou hviezdou. Krásne Slovenky si zaspievali so Seanom Paulom. Pozrite si klip!

Veronika a Daniela Nízlové z dua Twiins pred pár rokmi odišli za veľkú mláku, aby si splnili svoj veľký spevácky sen. A podarilo sa. Nahrali niekoľko piesní s hudobnými hviezdami a uznávaní producenti z celého sveta ich do svojich projektov oslovujú dodnes.

Najnovšie sa krásky môžu pochváliť ďalšou vydarenou spoluprácou so svetovou špičkou. Svetlo sveta totiž v týchto dňoch uzrela ich pieseň Hey Boy!, ktorú brunetky nahrali so Seanom Paulom. „Boli sme prizvané jedným producentom z Los Angeles, aby sme do piesne naspievali ženské vokály,“ prezradili speváčky z dua Twiins o piesni, ktorá v týchto dňoch vyšla v Japonsku, Škandinávii a nemeckých krajinách a na svedomí ju majú írsko-švédski producenti.

No hoci v piesni odznie aj hlas Seana Paula, v skutočnosti sa Slovenky s hviezdou nestretli. „Spolupráca vznikala na diaľku, so Seanom Paulom sme sa nestretli, ale snáď sa nám to raz podarí,“ vyslovili tajné prianie dievčatá.

Video k novinke prekvapivo vznikalo na Slovensku a v skutočnosti ide o jeden podarený očný klam. „Točili sme ho na zelenej kľúčovacej stene, kde následne v postprodukcii animovali farebné pozadia,“ vysvetlila nám Daniela Nízlová. 

Video: Videoklip k piesni Hey Boy!, v ktorej si duo Twiins zaspievalo so Seanom Paulom. 

Viac o téme: TWiiNSSean Paul
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu