Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Twiinska Nízlová priznala krach: Je KONIEC, zostala sama!

Daniela Nízlová z dua Twiins už netvorí pár s Rakúšanom Berndom Manhartom. Zobraziť galériu (4)
Daniela Nízlová z dua Twiins už netvorí pár s Rakúšanom Berndom Manhartom. (Zdroj: Instagram D.N.)

TRENČÍN - Je single! Ešte koncom septembra sa Daniela Nízlová (29) zabávala na svadbe svojej sestry Veroniky (29) po boku partnera Bernda Manharta. Mnohí preto očakávali, že ďalšími na rade, komu zazvonia svadobné zvony, budú práve oni dvaja. No dnes už je jasné, že to bol omyl. Brunetka totiž priznala, že sa so svojím rakúskym priateľom nedávno rozišla.

Nie je to tak dávno, čo sme vás na Topkách informovali o svadbe Twiinsky Veroniky Nízlovej. Svoje áno povedala dlhoročnému partnerovi Tomášovi Krúpovi. No zatiaľ čo ona aktuálne prežíva najradostnejšie obdobie svojho života a v súkromnom živote sa jej naozaj darí, jej sestra toľko šťastia už nemá.

Ako totiž najnovšie informoval portál vipstory.sk, Daniela už viac netvorí pár s Rakúšanom Berndom Manhartom. Všetko pritom nasvedčovalo tomu, že je dvojica spolu šťastná a v ich súvislosti sa hovorilo aj o spoločnej budúcnosti. Po takmer troch rokoch vzťahu sa však partneri rozišli. 

„Daniela sa s Berniem rozišla. Neklapalo to medzi nimi už dlhšie, ale ostali kamarátmi a rozchod prebehol úplne v pohode,“ prezradil spomínanému portálu zdroj z Trenčína, kde obe sestry bývajú. A krach vzťahu nám napokon potvrdila aj samotná Nízlová. „Áno, je to pravda, ale je to čerstvé. Nechcela by som sa k tomu vyjadrovať, ďakujem za pochopenie,“ povedala pre Topky.sk speváčka. 

Viac o téme: TwiinsDaniela Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu