Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Romantická svadba sexi TWiiNSKY: Obrovské prekvapenie pre ženícha!

Veronika Nízlová sa v piatok vydala za partnera Tomáša.  Zobraziť galériu (16)
Veronika Nízlová sa v piatok vydala za partnera Tomáša.

TRENČÍN - Už sú svoji! Veronika Nízlová (29) z dua TWiiNS prežíva momentálne jedno z najkrajších období v živote. V partnerovi Tomášovi Krúpovi (32) stretla svoju životnú lásku a zamilovaná dvojica dnes poobede spečatila svoj vzťah svadbou. A pohľad na nevestu bol pre ženícha obrovským prekvapením - svoju polovičku totiž v bielych šatách mohol po prvýkrát vidieť až pred oltárom.

V živote každej ženy je, okrem narodenia dieťatka, najkrajším momentom svadba. Tú svoju si dnes dosýtosti vychutnáva Veronika Nízlová z dua TWiiNS. Sexi speváčka povedala svoje áno dlhoročnému partnerovi, právnikovi Tomášovi Krúpovi v piatok o štvrtej popoludní. 

Pomerne neskorý čas obradu ale nebol tým jediným, čo sa na rozprávkovej svadbe vymykalo slovenským zvykom. Ženích totiž nevestu nemohol pred sobášom vôbec vidieť. Pre zamilovaného muža bol tak pohľad na svoju lásku vo svadobných šatách riadnym prekvapením. Videl ju totiž až pred oltárom. 

Zvyšok svadby by sa však podľa Veronikiných vlastných slov mal niesť v tradičnom štýle. „Nebudú žiadne výstrelky. Budeme mať aj všetky klasické zvyky. Teda okrem odobierky,“ prezradila nám krátko pred svojím veľkým dňom speváčka, ktorá bola sama prekvapená z toho, že nepociťuje pred vydajom žiadnu nervozitu. 

Tomáš Krúpa požiadal brunetku o ruku minulý rok, krátko pred Vianocami. Brunetka sa obliekla do bieleho po 4 rokoch vzťahu a zorganizovala na dnešnú dobu pomerne veľkú svadbu – svoj deň D prežíva v spoločnosti asi stovky hostí.

Viac o téme: TwiinsVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu