Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hriadelovej nečakané problémy v telke: Takto ju v Športe fakt nevídať!

Lenka Čviriková Hriadelová sa objavila na obraze s mikrofónom v ruke. Zobraziť galériu (5)
Lenka Čviriková Hriadelová sa objavila na obraze s mikrofónom v ruke.

BRATISLAVA - Netradičná situácia! Lenka Čivirková Hriadelová (42) sa pred pár dňami v televízii asi trochu aj zapotila. Piatkový Šport totiž nezačal tak, ako by všetci čakali. Divákov privítala „zamrznutá” zvučka a hlas moderátorky, ktorá riešila náhle technické problémy. Nakoniec sa na obraze objavila blondínka kuriózne s mikrofónom v ruke.

Piatkový Šport na Jojke priniesol divákom prekvapenie hneď v úvode – ešte predtým, než moderátorka stihla povedať akékoľvek informácie o športových podujatiach. Relácia totiž začala statickým obrázkom zvučky a niekoľkosekundovým tichom. 

Potom sa ozval hlas Lenky Čvirikovej Hriadelovej. „Hm, počuješ ma? V handke...” pýtala sa zvukára. A následne začala hlásiť správy tak, ako to vôbec nie je zvyčajné. Blondínka sa pred kamery postavila s mikrofónom v ruke. 

O náhlom technickom probléme so zvukom informoval portál mediaboom.sk. Počas relácie sa však poruchu podarilo odstrániť a Hriadelová neskôr hlásila reportáže už tradičným spôsobom s maličkým mikrofónom na klope saka. 

VIDEO: Piatkový Šport na Jojke

Viac o téme: Lenka Čviriková Hriadelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu