Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rozhodená Hriadelová, prekvapenie pre Kmotríkovú v priamom prenose!

Kolegovia z Novín prekvapili Adrianu Kmotríkovú aj Lenku Čvirikovú Hriadelovú. Zobraziť galériu (8)
Kolegovia z Novín prekvapili Adrianu Kmotríkovú aj Lenku Čvirikovú Hriadelovú.

BRATISLAVA - Zaskočená! Lenka Čviriková Hriadelová (42) je dlhoročnou televíznou tvárou, pred kamerami však nie je vždy pripravená na všetko. V sobotu napríklad nečakala, že ju kolegovia z Novín v priamom prenose potešia ružou a gratuláciou k narodeninám. Rovnakého prekvapenia sa v nedeľu dočkala aj Adriana Kmotríková (45). Keďže nemohla byť v štúdiu osobne, spravodajská redakcia jej venovala samostatnú reportáž s prianím všetkého najlepšieho od mnohých spolupracovníkov.

V Jojke sa oslavovalo! V sobotu mala narodeniny Lenka Čviriková Hriadelová, na čo nezabudli ani jej kolegovia zo spravodajstva. V závere Novín totiž Ján Mečiar a Lucia Barmošová vytiahli spod stola ružu a zablahoželali jej. „Fú, teraz ste ma trošku rozhodili,” okomentovala to dojatá šporťáčka. 

Hneď v nedeľu však mala svoj deň aj Adriana Kmotríková, ktorá sa momentálne doma zotavuje po operácii nádoru na mozgu„Keby mohla, teraz by na tomto mieste sedela ona,” uviedla gratuláciu Barmošová. „Adi, nezabudli sme, táto ruža je pre teba, odovzdáme ti ju osobne ešte dnes,” dodal Ján Mečiar. 

Po slovách moderátorskej dvojice nasledovala reportáž, v ktorej Adriane blahoželali mnohí zo spravodajskej redakcie. Najčastejším želaním bolo samozrejme zdravie a prianie, aby sa opäť vrátila medzi kolegov. „Predovšetkým, aby si sa čím skôr vrátila, aby som s Barmoškou už nemusel vysielať,” neodpustil si vtip na záver Mečiar, za čo sa v štúdiu po ňom Lucia ohnala svojimi papiermi. Samotnú Kmotríkovú v príspevkoch ukázali len na archívnych záberoch, neskôr sa s ňou niektorí videli na oslave, ktorú mala v Bodíkoch neďaleko gabčíkovského vodného diela. 

Viac o téme: Adriana KmotríkováNovinyLenka Čviriková Hriadelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu