Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kmotríková prehovorila o svojich ťažkostiach: Pripadám si hrozne!

Adriana Kmotríková kvôli operácii prišla o vlasy. Zobraziť galériu (4)
Adriana Kmotríková kvôli operácii prišla o vlasy. (Zdroj: Tv joj grab)

BRATISLAVA - V utorok sa Adriana Kmotríková (45) od lekárov mala dozvedieť, akú ďalšiu liečbu chcú v jej prípade zvoliť. Jojkárka o výsledkoch konzília hovoriť nechcela. Ešte predtým však poskytla rozhovor pre týždenník Šarm. Prvý odvtedy, ako zistila, že dlhodobé zdravotné ťažkosti jej spôsoboval nádor na prednej časti mozgu.

Adriana Kmotríková prežíva aktuálne naozaj náročné životné obdobie. Pred necelým mesiacom sa podrobila operácii mozgu po tom, čo jej na ňom našli nádor. V utorok sa od lekárov mala dozvedieť, aký bude ďalší postup v jej liečbe. Informácie si nechala len pre seba a svojich najbližších. 

V stredu sa však v týždenníku Šarm objavil exkluzívny rozhovor, ktorý im moderátorka poskytla v uplynulých dňoch. Podľa redaktorky pôsobila Adriana pri stretnutí veselo a dobre naladená. „Musím sa priznať, že doma sa už trošku nudím a išla by som už aj do práce, ale tie vlasy...” uviedla. 

Keďže išlo o operáciu hlavy, o svoje dlhé blonďavé kadere Kmotríková prišla. Známi ju vraj upokojujú, že aj krátke vlasy jej pristanú. „Dokonca chlapom sa to zdá sexi, čo by som ja nikdy nepovedala. Ja si pripadám veľmi hrozne,” povedala úprimne. 

Pred kamery sa preto tak skoro nevráti. No jojkárka napriek náročnému zákroku, ktorému sa podrobila, nesedí len doma. Šoféruje, bicykluje sa, pláva... „Myslím, že operácia dopadla dobre, pretože sa cítim výborne. Niektoré veci mám síce ešte zakázané, niektoré zákazy sem-tam porušujem, ale už som dosť veľká na to, aby som vedela posúdiť, ako mi je,” tvrdí Adriana. 

Zo samotnej operácie si vraj pamätá málo, hoci bola pri vedomí. S prítomnou logopedičkou hovorila o práci. Vyoperované tkanivo putovalo samozrejme na vyšetrenie. Podľa známej blondínky výsledky nie sú najhoršie. 

Čo to presne znamená, nie je jasné. Isté však je, že Kmotríková je teraz už vyrovnanejšia ako v čase, keď sa diagnózu iba dozvedela a netušila, čo s ňou bude. „Bol to šok. Asi dva dni som preplakala. Prvý večer sme s bratom aj dosť vypili. Potom som sa celý týždeň stretávala s kamarátmi a chodila von, lebo som nevedela, či to nebude naposledy,” prekvapila otvorenosťou mama dvoch detí. 

Dnes však už prekypuje optimizmom, plánuje dovolenku a nevie si vynachváliť kolegov Jána Mečiara a Luciu Barmošovú. Práve muž, s ktorým vysielala správy, sa o ňu zaujímal a doslova ju prinútil ísť k odborníkovi. Kolegyňa s ňou zas strávila celú noc po tom, čo sa dozvedela hrozivú diagnózu. „Je to dobrý pocit, keď viete, že máte takých kolegov. Ľuboš Sarnovský by tu bol určite tiež, keby nebol na dovolenke,” uviedla na záver rozhovoru. 

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu