Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chorá Kmotríková vyráža dych: Pozrite, aká sexi bola pred kamerami!

Adriana Kmotríková Zobraziť galériu (9)
Adriana Kmotríková

BRATISLAVA – Nesmierne jej to pristalo! Moderátorka jojkárskeho spravodajstva Adriana Kmotríková (45) pred pár mesiacmi podstúpila operáciu mozgu. Už 4 týždne sa lieči pomocou chemoterapie a ožarovania, napriek tomu sa už na chvíľu vrátila pred kamery. V nedeľnom vysielaní televízie Joj sa objavila poriadne vyparádená a bezpochyby všetkým divákom svojím výzorom vyrazila dych. V čipkovaných minišatách so sexi dekoltom totiž vyzerala fantasticky.

Moderátorka Adriana Kmotríková je krásna žena, ktorá sa o seba vždy príkladne starala. Pred pár mesiacmi sa však blondínka ocitla v neľahkej životnej situácii, keď jej lekári objavil nádor na mozgu. Okamžite sa podrobila operácii, kvôli ktorej prišla o svoje dlhé vlasy.


Kmotríkovej rakovina mozgu: Z dôvodu, prečo jej vznikol nádor, mrazí!


Napriek chorobe a náročnej liečbe však vyzerá blondínka očarujúco, o čom sa mohli diváci presvedčiť aj túto nedeľu večer na obrazovkách televízie Joj. Kmotríková si dala na svojom výzore záležať a pred kamery v štúdiu sa posadila v čipkovaných minišatách. Upútala nielen holým chrbtom, ale aj dlhými štíhlymi nohami. A aj bez svojej hustej dlhej hrivy pôsobila sexi. 

Príťažlivá bola aj v dokrútke, kde pomáhala 17-ročnej Kristíne, ktorá bojuje s podobne krutým osudom. Dievčatá okrem iného absolvovali slávnostnú večeru v luxusnej reštaurácii, kam Adriana prišla oblečená v ďalších zvodných šatách, v ktorých vynikli jej ženské zbrane. 

Hoci známa moderátorka prežíva naozaj ťažké životné obdobie, v nedeľu večer to na nej až tak vidieť nebolo. Často sa usmievala a vyzerala skvelo. 

Moderátorka Adriana Kmotríková sa na chvíľu vrátila na obraz.
Zobraziť galériu (9)
Moderátorka Adriana Kmotríková sa na chvíľu vrátila na obraz.

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu