Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chorá Kmotríková dnes večer naživo v správach: Z tohto má najväčšie obavy!

Adriana Kmotríková sa už teší na návrat do spravodajstva. Zobraziť galériu (6)
Adriana Kmotríková sa už teší na návrat do spravodajstva.

BRATISLAVA – Je späť! Moderátorka jojkárskeho spravodajstva Adriana Kmotríková (45) pred pár mesiacmi podstúpila operáciu mozgu a kvôli rakovine podstupuje liečbu chemoterapiou a ožarovaním. Napriek tomu sa rozhodla vrátiť pred kamery. Dnes večer ju diváci uvidia po troch mesiacoch opäť vo večerných Novinách. Blondínka nám prezradila, z čoho má najväčšie obavy i čo si o jej návrate na obraz myslia jej deti.

Topky.sk: Pani Kmotríková, v pondelok budete prvýkrát vysielať od operácie, ktorú ste podstúpili pred troma mesiacmi. Aké máte pocity z toho, že sa opäť vraciate pred kamery?

Veľmi sa teším, samozrejme. Teším sa na tú pracovnú atmosféru a vôbec na celý kolektív. Pre mňa to znamená také zaradenie do normálneho života.

Topky.sk: Aj ste si pre divákov pripravili niečo špeciálne alebo to beriete ako normálny pracovný deň?

(Smiech) Nie, nie a nechcem z toho ani robiť nijakú atrakciu. Myslím si, že by to mali byť úplne normálne správy. Bola by som rada, keby si diváci čím skôr zvykli, aby ma brali ako normálnu spravodajkyňu a nie ako chorú ženu.

Topky.sk: Nemáte obavy, ako to prvé vysielanie prebehne? Predsa len ste neboli dlho na obraze.

Obavy mám jedine sama zo svojich pocitov, to znamená, aby som nebola príliš rozcitlivená, že som sa vrátila, lebo pre mňa to naozaj veľa znamená.

Topky.sk: Čiže sa bojíte iba dojatia?

To je jediné, čoho sa bojím, áno, svojho vlastného dojatia. Ale inak si myslím, že si sadnem do štúdia a pokračujem tam, kde som skončila. Robím to predsa len veľa rokov na to, aby človek zabudol. Ale tak uvidíme večer.

Topky.sk: Ako často budete pracovať? Idete na to zhurta, alebo postupne iba na pár dní?

(Smiech) Idem na to zhurta, idem normálne. Prvý týždeň sa prestriedame s Luciou a potom už budeme robiť normálne svoje týždne, pretože tak máme zmeny týždeň a týždeň. Ani neočakávam žiadne ústupky, ani žiadne výhody, určite nie. Keby som sa necítila dostatočne silná na to, aby som pracovala, tak tam nejdem.

Topky.sk: Nedávno ste spomínali, že do televízie sa vrátite, až keď budete mať ukončenú chemoterapiu a ožarovanie. Takže už máte liečbu za sebou?

Nie, ešte ma čaká 8 pracovných dní. Po konzultácii s lekármi sme si povedali, že môžem ísť pracovať.

Topky: A čo deti? Tešia sa, že sa mama vracia do práce, na obrazovku?

Deti sa veľmi  tešia, pretože pre nich predsa len, mama bola vtedy taká... Bol to náš bežný život, keď ja som chodila do práce, oni do školy, na tréningy, a tak to bolo také normálne a vtedy sme boli šťastní, takže dúfam, že zas budeme.

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu