Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prvé TV zábery Kmotríkovej po operácii mozgu: Takto sa na nej podpísala krutá diagnóza!

Adriana Kmotríková na jar tohto roka (vpravo) a po operácii mozgového nádoru Zobraziť galériu (7)
Adriana Kmotríková na jar tohto roka (vpravo) a po operácii mozgového nádoru

BRATISLAVA - Opäť pred kamerami! Adriana Kmotríková (45) sa v júli dozvedela, že má na mozgu nádor. Nasledovala operácia a teraz moderátorka podstupuje rádioterapiu a chemoterapiu. Napriek tomu si našla čas aj na iných a v relácii Tv Joj sa rozhodla pomôcť dievčaťu so zdravotnými problémami. Pred kamery prišla samozrejme zmenená, krutá diagnóza sa na nej viditeľne podpísala. Prišla o dlhé vlasy a pôsobí unavene a staršie, čomu sa pri takejto agresívnej liečbe nevyhne naozaj nikto.

Adriana Kmotríková momentálne prežíva ťažké životné obdobie. V lete sa musela podrobiť operácii mozgu, pretože jej na ňom našli nádor. Teraz sa lieči pomocou chemoterapie a ožarovania. 

Napriek svojim vlastným problémom sa však moderátorka rozhodla pomôcť dievčaťu, ktoré na tom tiež nie je zdravotne dobre. Súhlasila s účinkovaním v relácii V siedmom nebi a na televíznych obrazovkách sa už začali objavovať upútavky s jej tvárou. 

Adriana na svojich prvých televíznych záberoch po náročnej operácii vyzerá samozrejme inak, než sú na ňu diváci zvyknutí. Namiesto dlhej hrivy má krátky zostrih a pod očami sa jej rysujú kruhy. Blondínka pôsobí unaveným a starším dojmom než doteraz. Pri liečbe nádoru sa však niet čomu čudovať. 

Jej vystúpenie pred kamerami bolo mimoriadne emotívne, o čom svedčí aj spomínaná upútavka. Kmotríková sa v nej zmieňuje o tom, že pred zákrokom navštívila hrob svojej prvorodenej dcérky Natálky. „Išla som tam dva dni pred operáciou ju poprosiť, aby ma k sebe ešte nebrala,” prezradila matka dvoch ďalších detí a vzápätí sa rozplakala. 

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu