Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Diagnóza Adriany Kmotríkovej ranila exmanžela Ivana hneď dvakrát: Najhoršie spomienky ožili!

Adriana Kmotríková nie je prvou ženou v živote Ivana Kmotríka, ktorá má závažné zdravotné problémy. Zobraziť galériu (4)
Adriana Kmotríková nie je prvou ženou v živote Ivana Kmotríka, ktorá má závažné zdravotné problémy.

BRATISLAVA - Po tom, čo pred mesiacom Adriana Kmotríková (45) kolabovala v priamom prenose, lekári jej našli na prednej časti mozgu nádor. Hrozivá diagnóza zasiahla aj moderátorkinho exmanžela Ivana Kmotríka (56). O to viac, že rovnakú si už kedysi vypočul. Jeho prvá žena Jana mala takmer rovnaký nález. Bohužiaľ, svoj boj o život koncom augusta 1992 prehrala.

Rana za ranou! Ivan Kmotrík je úspešný podnikateľ, no v súkromnom živote bojuje s nepriazňou osudu. Jeho prvá žena Jana totiž zomrela, keď mal ich spoločný syn Ivan iba dva roky. 

Išlo o modelku, ktorá začínala kariéru po boku Emmy Tekelyovej a objavovala sa aj v relácii Televízny klub mladých. Jej svet sa však zrútil, keď jej lekári našli nádor na mozgu. Ťažko to samozrejme znášal aj Kmotrík. Podľa našich informácií za ňou do poslednej chvíle chodil do nemocnice a bol pri jej lôžku aj vtedy, keď poslednýkrát vydýchla. Jana svoj boj s rakovinou prehrala 27. augusta 1992. 

Neskôr sa Ivan oženil s Adrianou Kurucovou a narodila sa im dcérka Natália. Dievčatko sa však dožilo len piatich rokov. Od ôsmich mesiacov bojovalo s cystickou fibrózou a zomrelo na operačnom stole. Moderátorka v tom čase čakala syna Tomáša a neskôr porodila ďalšiu dcéru Máriu Lindu. 

Manželstvo Kmotríkovcov však nakoniec nevydržalo a rozpadlo sa pomerne krátko po narodení ich posledného dieťaťa. No práve potomkovia Adrianu a Ivana spájajú doteraz a hlavne kvôli nim spolu korektne vychádzajú.  

Podnikateľa preto určite citlivo zasiahla správa, že moderátorka má na mozgu nádor. Okrem strachu o matku svojich detí sa mu zrejme vynorili aj smutné spomienky na jeho prvú ženu...


Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu