Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šialená stávka Švajdu a Puškárovej: A teraz si ju už fakt musí zobrať za ženu!

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda sú zasnúbení od septembra minulého roka. Zobraziť galériu (7)
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda sú zasnúbení od septembra minulého roka.

BRATISLAVA - Musia sa zobrať! Moderátori markizáckych Televíznych novín Zlatica Puškárová (38) a Patrik Švajda (43) sa koncom septembra minulého roka zasnúbili. Blondínka dostala od svojho partnera originálny prsteň s vygravírovaným ručiacim jeleňom. Dvojica si však svoje áno ešte stále nepovedala. No čoskoro už budú musieť - snúbenci totiž uzavreli šialenú stávku.

Koncom septembra minulého roka, po dlhých 14-rokoch vzťahu, požiadal markizák Patrik Švajda svoju partnerku Zlaticu Puškárovú o ruku. No hoci odvtedy ubehlo už viac ako 9 mesiacov, dvojica si doposiaľ svoje áno nepovedala. No po uplynulom víkende je jasné, že svadobné zvony im už čoskoro zazvonia. Budú musieť!


Puškárová ukázala snubný prsteň s jeleňom: Taký nemá žiadna iná! 

Detaily svadby Puškárovej a Švajdu: Snubák s ručiacim jeleňom bol len začiatok! 


Moderátori markizáckeho spravodajstva totiž uzavreli šialenú stávku. „Povedala: no miláčik, keď chytíš dvojmetrového sumca, tak si ma môžeš zobrať. Tak vyzerá to na svadbu v blízkej dobe,“ prezradil pre Televízne noviny známy Slovák. Ten v uplynulých dňoch požiadavku svojej milej splnil, dokonca aj s niekoľkocentimetrovou rezervou.

Podarilo sa mu totiž chytiť rovno 219 centimetrovú rybu, ktorá vážila takmer 80 kíl. „Chlapci pekne spali, ja som bol v ponožkách v blate a kým som ich pobudil, tak sumec bol zamotaný v druhej bóji a museli sme ísť na čln a tam sme ho zdolávali,“ opísal tvrdý boj Švajda. 

No Puškárová s možnosťou, že sa jej snúbencovi podarí uloviť viac ako dvojmetrového obra v tak krátkom čase, asi ani nerátala. „Ja som sa v prvom momente naozaj tak rozosmiala, že už je to tu, už to prišlo, už je zle. Ale tak, je to také dobrodružné naozaj... Najprv som to myslela ako taký fór,“ netajila markizáčka, ktorá sa zrejme už čoskoro oblečie do bielych šiat. 

Patrik Švajda sa so Zlaticou Puškárovou stavil, že ak chytí dvojmetrového sumca, môže si ju zobrať. A podarilo sa.
Zobraziť galériu (7)
Patrik Švajda sa so Zlaticou Puškárovou stavil, že ak chytí dvojmetrového sumca, môže si ju zobrať. A podarilo sa.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Zlatica PuškárováPatrik Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu