Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Barkolová má fešné nielen dcéry: Pozor, jej mama je kočka!

Erika Barkolová sa môže pochváliť nielen krásnymi dcérami. Aj jej mama je kočka! Zobraziť galériu (12)
Erika Barkolová sa môže pochváliť nielen krásnymi dcérami. Aj jej mama je kočka! (Zdroj: Facebook E.B.)

BRATISLAVA - Páni, to je kus! O tom, že jojkárka Erika Barkolová (37) má pekné dcéry, sa popísalo už mnoho. Málokto však vie, že rovnako fešnú má moderátorka aj mamu. Mnohí by pri pohľade na ňu vôbec netipovali, že ide o blondínkinu rodičku. Práve naopak - všetci hádajú, že krátkovlasá brunetka je moderátorkinou sestrou. A ani sa niet čomu čudovať. Veď posúďte sami!

Erika Barkolová je v rámci súkromia známa tým, že je mamou dvoch krásnych dcér. Obe zdedili nielen súmerné črty tváre, ale aj dokonalé krivky. A pri pohľade na fotky z rodinného albumu jojkárskej moderátorky je jasné, po kom to tie dievčatá Barkolové majú. 

Známa blondínka má totiž poriadne fešnú aj mamu. Pohľad na ňu priam vyráža dych – málokto by totiž tipoval, že hnedovlasá kočka je o celú generáciu staršia. Veď vyzerá úplne ako Erikina sestra. A veruže si to mnohí ľudia aj myslia. „Stáva sa nám to často. Dokonca sa nám to stáva už dvojnásobne. Jednak, keď som s mamou, tak si myslia, že sme kamošky alebo sestry a potom aj keď som ja so svojimi dcérami, tak si myslia, že sme sestry. Takže my to máme asi v rodine,“ prezradila nám Barkolová. 

Ide však o zaslúžený mladistvý výzor. Pani Šajdová sa totiž o seba pravidelne stará. „Moja mamina športuje, dá sa povedať, denne. Okrem korčulí chodí behávať, pláva, lyžuje, takže ona je v podstate taký živel. Ona miluje šport, robí aj takú horskú cyklistiku, takže ona je v tomto taká, že bez športu si zrejme život ani nevie predstaviť,“ povedala nám známa dcéra, ktorá má s maminou pekný kamarátsky vzťah. 

Elena Šajdová, mama Eriky Barkolovej, je veľmi aktívny človek.
Zobraziť galériu (12)
Elena Šajdová, mama Eriky Barkolovej, je veľmi aktívny človek.  (Zdroj: Facebook E.B.)

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu