Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojkárska učiteľka sexu robí správy: Prsia v priamom prenose!

Prsia Eriky Barkolovej v priamom prenose Zobraziť galériu (7)
Prsia Eriky Barkolovej v priamom prenose

SENEC – Tá sa teda nezdá! Tvár televízie Joj Eriku Barkolovú (37) si mnohí diváci pamätajú ako moderátorku erotickej relácie. Najnovšie sa však objavuje ako redaktorka v spravodajstve. V nedeľných Novinách dokonca pred celým národom ukázala svoje silikónové vnady, čo rozhodne pri takejto serióznej práci nebýva zvykom.

Predviedla sa! Mnohým divákom televízie Joj pri nedeľných Novinách bezpochyby padla sánka. A to od úžasu, keď videli v priamom prenose redaktorku Eriku Barkolovú.  Bývalá učiteľka sexu sa totiž ocitla pred celým národom poriadne odhalená.

Keďže momentálne pracuje ako redaktorka spravodajstva televízie Joj, pripravila reportáž o Majstrovstvách Slovenska v toboganovaní. Blondínka sa zároveň rozhodla vyskúšať rýchlu jazdu na vlastnej koži. V sexi bikinách a s pripevnenou GoPro kamerou na hlave predviedla aj to, čo by mnohé jej kolegyne neukázali ani za svet. Barkolová celému Slovensku naservírovala na obrazovkách svoje vylepšené prednosti.

„Ašpirujem na najpomalšiu jazdu,“  povedala redaktorka a spustila  sa na tobogane. Diváci následne počuli už iba jej krik a na celej obrazovke sledovali Erikine plné prsia a nohy, ako sa kĺžu do bazéna. Tie správy začínajú byť čoraz pútavejšie... 

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu