Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Barkolovej 16-ročná dcéra: Na webe vystavuje svoje krivky!

Šestnásťročná dcéra Eriky Barkolovej, Alexandra, sa na Instagrame chváli fotkami v plavkách. Zobraziť galériu (7)
Šestnásťročná dcéra Eriky Barkolovej, Alexandra, sa na Instagrame chváli fotkami v plavkách. (Zdroj: Instagram A.B.)

CYPRUS - Užíva si! Letné prázdniny začali len minulý týždeň a dcéry jojkárky Eriky Barkolovej (37) si už vychutnávajú horúce cyperské slnko. Dokazujú to fotky, ktoré mladšia Alexandra (16) aktuálne pridáva na sociálnu sieť Instagram. Svojim priateľom sa chváli zábermi, na ktorých vystavuje na obdiv svoje dokonalé krivky v plavkách.

Nie je žiadnym tajomstvom, že jojkárka Erika Barkolová je mamou dvoch krásnych dcér. Tie svoj pôvab pravidelne potvrdzujú aj na sociálnych sieťach, kde pridávajú jednu fotku za druhou. Najnovšie sa zvodnými snímkami z pobytu pri mori pochválila mladšia z dievčat, šestnásťročná Alexandra.

Brunetka je aktuálne aj so svojou staršou sestrou Patríciou na Cypre, kde si počas letných prázdnin privyrábajú ako čašníčky. No podľa fotiek, ktoré mladá Barkolová vešia na Instagram, si dosýta užíva aj slnko. Kráska sa totiž so svojimi priateľmi delí o zábery z chvíľ oddychu, na ktorých vystavuje svoje dokonalé krivky na obdiv. 

S uhrančivým pohľadom a v slamenom klobúku, či s vetrom vo vlasoch na výletnej lodi vyzerá jednoducho skvelo. Erike sa dcéry naozaj vydarili. 

Viac o téme: Erika BarkolováAlexandra Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu