Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Exmarkizáčka Mečiarová opäť hviezdi: V novej telke rovno tri fleky!

Martina Mečiarová je novou hovorkyňou televízie TA3. Zobraziť galériu (7)
Martina Mečiarová je novou hovorkyňou televízie TA3.

BRATISLAVA – Nezaháľa! Moderátorka Martina Mečiarová (35) nemala posledný rok a pol práve jednoduchý. Koncom roka 2013 po ôsmich rokoch skončila v televízii Markíza a o pár mesiacov neskôr sa prevalila jej manželská kríza a následný rozvod s podnikateľom Milanom Mečiarom (42). Hoci to kráska niesla zo začiatku ťažko, pozbierala sily, prefarbila si vlasy a našla novú prácu. Diváci ju tak môžu vidieť opäť na obraze v spravodajskej televízii TA3, kde robí aj dramaturgičku. Najnovšie však u svojho zamestnávateľa dostala ďalší skvelý džob.

Bývalá hviezda žlto-modrej televízie Martina Mečiarová má opäť dôvod na radosť. Prekonala obdobie, keď sa jej nedarilo v pracovnej ani súkromnej sfére –  po ôsmich rokoch totiž skončila v markizáckom Reflexe a následne ju podviedol manžel, s ktorým sa neskôr rozviedla. Dnes je však opäť na výslní.

Zlom nastal začiatkom tohto roka, keď tmavovláska začala pracovať v spravodajskej televízii TA3 ako moderátorka a dramaturgička relácie Rozhovory cez polnoc. A teraz má vo vačku ďalší flek. Po takmer dvoch rokoch bez práce v televíznej sfére bude mať teda roboty viac ako dosť.

Vedenie spravodajskej stanice ponúklo Mečiarovej pozíciu hovorkyne, ktorú aj prijala. Okrem prípravy a moderovania nočného programu tak bude mať na starosti aj promovanie všetkých formátov televízie, tvárí stanice, ale i aktivít Nadácie TA3.

A čo hovorí kráska na svoj nový post? „Ponuku vedenia televízie TA3 si veľmi vážim.  Ako PR manažérka som súčasťou celého tímu televízie, ktorá je zárukou spoľahlivého a dôveryhodného informačného zdroja. Je pre mňa cťou pracovať so vzdelanými ľuďmi, ktorí ma môžu osobnostne a profesionálne posunúť vpred,“ povedala pre topky Mečiarová. Snáď sa jej bude na novej pozícii dariť. 

Viac o téme: Martina Mečiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu