Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tvrdá rana pre exmarkizáčku Mečiarovú: Prevalilo sa to! Vieme, kedy ju začal podvádzať...

Martina Mečiarová Zobraziť galériu (7)
Martina Mečiarová

BRATISLAVA – Toto ju nepoteší! Bývalá markizácka moderátorka Martina Mečiarová (36) si svoje súkromie vždy dosť strážila. V roku 2007 sa vydala za Milana Mečiara, s ktorým má dnes už šesťročného syna Šimona. Rodinná idylka sa však začiatkom roku 2013 otriasala v základoch. Vyšlo totiž na povrch, že podnikateľ má milenku. Dnes sú už manželia rozvedení a každý z nich má iného partnera, no až teraz vyšlo najavo, že exmarkizáčku manžel podvádzal oveľa dlhšie, ako by zrejme čakala.

Bývalá markizácka tvár Martina Mečiarová je momentálne šťastná, ale v živote si prežila aj krušné chvíle. Najmä v čase, keď vyšlo najavo, že jej zákonitý manžel Milan Mečiar si našiel mladšiu milenku. Prvé informácie o kríze v ich vzťahu vyplávali na povrch v januári 2013 a o pol roka neskôr sa už začalo skloňovať aj slovo rozvod.

Dovtedy však moderátorka zaryto mlčala a svoj krachujúci vzťah sa snažila zachrániť. O rok neskôr, keď médiá odhalili aj identitu mladej milenky Štefánie, s ktorou má už dnes Mečiar aj potomka, Martina topkám potvrdila šíriace sa správy o rozvode. V novembri 2014 bolo napokon ich 8-ročné manželstvo oficiálne ukončené.

Čo čert nechcel, viac ako rok od rozvodu vyplávalo na povrch dlho utajované tajomstvo. V stredu si totiž Mečiarovej exmanžel vďaka istej facebookovej aplikácii pripomenul fotografiu spred štyroch rokov. Spomienka sa týkala poľovačky z mája 2012, na ktorej zjavne nebol sám. Dôkazom je komentár jeho súčasnej partnerky Štefánie, ktorá stojí za rozpadom moderátorkinho manželstva.

„Naša prvá,“ napísala pod záber a pridala bozkávajúceho smajlíka. Tým dala najavo, že už v tom čase sa so ženatým Mečiarom stretávala. Čiže v náručí inej ženy zakotvil podnikateľ skôr, ako si zrejme mnohí a najmä Martina v tej dobe mysleli. Hoci má už dnes moderátorka a súčasná hovorkyňa TA3 iný život a je šťastná po boku nového muža, takéto zistenie ju zrejme predsa len trošku zamrzí...

Milan Mečiar a jeho terajšia priateľka Štefánia na sociálnej sieti nechtiac priznali, že ich milenecký vzťah trval dlhšie, ako si Martina zrejme myslela.
Zobraziť galériu (7)
Milan Mečiar a jeho terajšia priateľka Štefánia na sociálnej sieti nechtiac priznali, že ich milenecký vzťah trval dlhšie, ako si Martina zrejme myslela.

 

Viac o téme: Martina Mečiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu