Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Exmarkizáčka Mečiarová: Po rozvode prišiel zlom! Nový život po 10 rokoch

Martina Mečiarová začala nový život. Zobraziť galériu (6)
Martina Mečiarová začala nový život.

BRATISLAVA - Začala odznova! Martina Mečiarová (35) má za sebou pomerne dlhé obdobie, kedy jej nevychádzalo všetko podľa predstáv. Koncom roka 2013 po dvanástich rokoch skončila v televízii Markíza a o ďalší rok sa rozviedla s podnikateľom Milanom Mečiarom (42). Hoci to kráska niesla zo začiatku ťažko, nakoniec predsa len pozbierala sily, zmenila imidž a našla novú prácu. Aktuálne už dala po 10 rokoch definitívnu bodku za starým životom a spolu so synom Šimonkom (5) zmenila aj svoj domov.

Bývalá hviezda zo Záhorskej Bystrice Martina Mečiarová zmenila svoj život od základov. Po vyhadzove z Markízy, kde pracovala 12 rokov, sa jej smola nalepila na päty aj v súkromí. Jej manžel Milan Mečiar si totiž našiel mladšiu milenku.

Hoci sa moderátorka snažila vzťah zachrániť, najmä kvôli ich spoločnému päťročnému synovi Šimonkovi, nepodarilo sa a v októbri minulého roka sa po ôsmich rokoch manželstva dvojica rozviedla. Hoci to kráska niesla ťažko, nakoniec  sa pozviechala.


Najhoršie obavy markizáčky Mečiarovej naplnené: Po 8 rokoch definitívny KONIEC!

Exmarkizáčke Mečiarovej rozvod prospel: Sexi ako nikdy predtým!


Zlom nastal začiatkom tohto roka, keď tmavovláska začala pracovať v spravodajskej televízii TA3 ako moderátorka a dramaturgička relácie Rozhovory cez polnoc. Okrem toho sa neskôr stala aj hovorkyňou televízie, a tak má práce viac ako dosť.

No za starým životom urobila definitívnu bodku iba nedávno. „Po veľkej bolesti sa dnes na tie nepríjemné veci pozerám s nadhľadom, prijala som ich a som rada, ako sa to skončilo. Všetko zlé je na niečo dobré, a to dobré je práve predo mnou,“ povedala nám s úsmevom Martina.

Tá sa spolu so synom toto leto už natrvalo odsťahovala z dedinky Repište, kde kedysi s exmanželom postavili dom a žila tam 10 rokov, ku koncu už len sama so synom. „V lete sme sa presťahovali do Bratislavy, kde je náš nový domov. Malý od septembra chodí do novej škôlky a zatiaľ sa mu tam veľmi páči,“ priznala sexi tmavovláska, ktorá tak začína úplne novú etapu svojho života. Zostáva už len zaželať jej, aby bola šťastnejšia než tá predtým. 

Viac o téme: Martina mečiarováMilan Mečiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu