Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Exmanžel moderátorky Mečiarovej odpratal tehotnú milenku: A takto si užíva slobodu!

Milan Mečiar so Štefániou v čase, keď bola len v začiatkoch tehotenstva. Zobraziť galériu (9)
Milan Mečiar so Štefániou v čase, keď bola len v začiatkoch tehotenstva.

BRATISLAVA – Bez ženy! Nedávno sa slovenským šoubiznisom prevalili informácie, že bývalý manžel markizáckej moderátorky Martiny Mečiarovej (34) odpratal zo svojho domu výrazne mladšiu milenku, ktorá s ním čaká dieťa. Hoci brunetka rozchod popiera, potvrdila, že momentálne každý žije v inej domácnosti. Ona je na východe a Milan (41) v hlavnom meste. Tam ho vo chvíľach samoty zachytil aj náš čitateľ.

V novembri minulého roka skončilo manželstvo známej moderátorky Martiny Mečiarovej a jej manžela Milana, s ktorým má štvorročného syna Šimonka. Za krachom ich vzťahu bola podľa všetkého manželova nevera s oveľa mladšou Štefániou. Tá by mala každým dňom porodiť aj ich spoločného potomka.

Podľa informácií Plus 1 deň však podnikateľ tehotnú partnerku nedávno vysťahoval zo spoločnej domácnosti a v luxusnom dome žije teraz sám. Brunetka neskôr denníku tvrdila, že odišla na východ kvôli Mečiarovej zaneprázdnenosti, aby nebola neustále sama. 

Zdá sa však, že aktuálne má Milan času viac než dosť a slobodu si doslova užíva. Nášmu čitateľovi sa totiž podarilo nafotiť ho koncom minulého týždňa v istom nákupnom centre. „Ležérnym krokom sa prechádzal po nákupnom centre v Petržalke, akoby na niekoho čakal. Po návšteve toalety však zamieril rovno do kaderníctva, kde sa nechal upraviť a následne si obzeral obchody s obuvou, žiadne detské veci nekupoval, ani nič podobné. Celý čas esemeskoval a mobil nepustil z ruky. Celé to trvalo zhruba hodinu a bol sám, potom som ho stratil z dohľadu,“ uviedol pre topky očitý svedok. Otázkou je, pre koho sa budúci otecko parádi, keď jeho tehotná milenka je teraz stovky kilometrov ďaleko... 

Milan Mečiar sa bol dať ostrihať v nákupnom centre.
Zobraziť galériu (9)
Milan Mečiar sa bol dať ostrihať v nákupnom centre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu