Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kmotríková vystrašila kolapsom blízkych a teraz... Pozrite na ňu!

Adriana Kmotríková si s úsmevom vyrazila na Fashion sparkling summer párty. Zobraziť galériu (6)
Adriana Kmotríková si s úsmevom vyrazila na Fashion sparkling summer párty.

BRATISLAVA – Odreagovala sa! Moderátorka jojkárskeho spravodajstva Adriana Kmotríková (44) prežívala v stredu počas Novín nepríjemné chvíle. Sympatická blondínka kolabovala v polovici živého vysielania a vystrašila tak nielen divákov, ale predovšetkým svojich blízkych. Ako však tvrdí, o nič vážne nešlo, a vo štvrtok večer si už vyšla vysmiata do spoločnosti.

Galéria: Fashion Sparkling Summer Party

Moderátorka jojkárskych Novín Adriana Kmotríková je ostrieľaná profesionálka, no v utorkových večerných správach mala zdravotné ťažkosti, ktoré nedokázala prekonať. Počas živého vysielania začala blondínka kolabovať a vystrašila tak rodinu, priateľov, ale aj divákov.

„Prišlo mi nevoľno, sem-tam mávam vyšší tlak, možno z toho. Občas sa mi toto stane, ale lekári tvrdia, že som zdravá. Neviem, čo mi je. Bola by som rada, keby prišli lekári na to, čo  je so mnou,“ povedala nám moderátorka, ktorú sme stretli na štvrtkovej Fashion sparkling summer párty v centre hlavného mesta.

Nahodená v oranžových šatách a s úsmevom na perách sa rozhodla odreagovať od nedávnych ťažkostí. Pôsobila sviežo a zdravo a nik z prítomných by netipoval, že pred pár dňami mala blondínka zdravotné problémy, ktoré na obrazovke pôsobili priam až desivo. 

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu