Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kmotríkovej bývanie: Taký luxus si nemôže dovoliť hocikto!

Adriana Kmotríková Zobraziť galériu (9)
Adriana Kmotríková

BRATISLAVA - Nemôže sa sťažovať! Adriana Kmotríková (44) aktuálne účinkuje v jojkárskej relácii Sladký život. V stredajšej časti sa pochválila svojimi rodičmi, ale ukázala čo-to aj zo svojho bývania. A to by jej mohli mnohí závidieť. Nielen rozlohu a zariadenie samotného domu, ale aj bazén a veľký súkromný pozemok, ktorý má moderátorka k dispozícii.

Luxusné bývanie! Adriana Kmotríková v stredajšom Sladkom živote ukázala, že so svojimi rodičmi má naozaj dobrý vzťah. Keďže boli u nej na návšteve, kamery zachytili aj to, ako si moderátorka žije vo svojom dome v Záhorskej Bystrici. 

Snáď každého diváka zaujala priestranná a svetlá obývačka, v ktorej za povšimnutie stojí snehobiely klavír, krb, obrovská sedacia súprava a moderátorkin zaujímavý portrét nad televízorom. Darovali jej ho kolegovia z televízie a je zostavený z množstva miniatúrnych obrázkov. 

Čo však môže Adriane naozaj skoro každý závidieť, je priestranná terasa, zasklený bazén a naozaj obrovský pozemok. Podľa záznamov z katastra má vyše 1000 metrov štvorcových. Samotná vila je postavená na ploche 235 m², pričom má dve podlažia. Takýto luxus si naozaj nemôže dovoliť každý... 

 

 

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu