Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šok pre divákov: Kmotríkovej kolaps v priamom prenose!

Moderátorka Adriana Kmotríková kolabovala v priamom prenose. Zobraziť galériu (5)
Moderátorka Adriana Kmotríková kolabovala v priamom prenose.

BRATISLAVA – Trápila sa! Moderátorka jojkárskych Novín Adriana Kmotríková (44) prežívala počas včerajšej hlavnej spravodajskej relácie nepríjemné chvíle. Sympatická blondínka sa v polovici živého vysielania zrazu začala nakláňať k stolíku, ťažko dýchala a jej tvár i hlas svedčili o tom, že jej vôbec nie je dobre.

Moderátorka jojkárskych Novín Adriana Kmotríková je ostrieľaná profesionálka, no v utorkových večerných správach mala ťažkosti, ktoré nedokázala prekonať. Približne v polovici živého vysielania si diváci všimli, že blondínka má vážne problémy. Hoci sa snažila svoj text dočítať dokonca, mimika jej tváre a gestá naznačovali, že sa s ňou niečo deje.

Pôsobilo to, akoby bojovala s kŕčmi. Adriana začala ťažko dýchať, jej hlboký výdych bolo počuť aj vo vysielaní. Zamračená tvár a privreté oči tiež neveštili nič dobré. Kmotríková jednoducho kolabovala pred zrakmi verejnosti. Následné tri reportáže uviedol jej kolega Ján Mečiar.

Blondínka sa na obraze neukázala takmer 6 minút. Diváci s napätím čakali pri obrazovkách, či sa moderátorka ešte v relácii vôbec objaví. Nakoniec sa dočkali a Adriana zahlásila predposlednú reportáž. Dokonca prečítala aj večerný program, pričom sa nezabudla na kolegu aj usmiať, akoby sa nič nedialo.

Topky.sk zisťovali, čo sa známej jojkárke počas vysielania stalo. Na naše telefonáty ani sms správy však nereagovala. Zhovorčivejší nebol veľmi ani jej kolega Ján Mečiar. „Ja o tom nechcem hovoriť. To sú také veci... To sa musíte jej spýtať,“ odvetil moderátor, ktorý zjavne nechcel blondínkine problémy rozoberať verejne.

Rovnakú otázku sme teda položili aj kompetentným z televízie. „Moderátorka Adriana Kmotríková pocítila počas živého vysielania Novín Tv JOJ nevoľnosť, no ako skúsená profesionálka situáciu zvládla. Spravodajská relácia bola odvysielaná do konca bez akýchkoľvek problémov,“ uviedla PR manažérka Jojky Lucia Kulihová. 

VIDEO: Kolaps Adriany Kmotríkovej v priamom prenose!

Adriana Kmotrikova noviny

 

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu