Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragická kolízia moderátora s motorkárom (†33): Zhoda okolností, ktorá desí!

V okrese Malacky sa cez víkend udiala tragická nehoda, ktorej účastníkom bol aj moderátor Milan Mimo Ambróz. Motocyklista Michal Š. zomrel na tom istom mieste ako jeho kamarát pred troma rokmi. Zobraziť galériu (5)
V okrese Malacky sa cez víkend udiala tragická nehoda, ktorej účastníkom bol aj moderátor Milan Mimo Ambróz. Motocyklista Michal Š. zomrel na tom istom mieste ako jeho kamarát pred troma rokmi.

BRATISLAVA – Zvláštna hra osudu! Cez víkend sa v okrese Malacky udiala tragická nehoda. Do kolízie s motorkárom Michalom Š. (†33) sa dostal moderátor Milan Mimo Ambróz (36). Motocyklista haváriu neprežil. Utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. V tejto súvislosti vyvoláva zimomriavky fakt, že takmer na tom istom mieste zahynul pred troma rokmi v rovnakom období aj mladíkov kamarát Vladimír (†31). Milovník dvojkolesových strojov ho dlho oplakával.

Smrť si ho našla tam, kde aj jeho kamaráta! Mladý motorkár Michal Š. sa v sobotu okolo obeda zrazil neďaleko obce Studienka s vodičom motorového vozidla Peugeot. To šoféroval známy spíker Milan Mimo Ambróz. Motocyklista utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.


FOTO Obrovská tragédia: Slovenský moderátor v kolízii s motorkou, Michal (†33) neprežil!

Tragická nehoda nášho moderátora: FOTO obete a spoveď kamaráta! Čo sa stalo?


Ako väčšina mladých ľudí, aj obeť víkendovej nehody mala založený profil na sociálnej sieti Facebook. Po prečítaní odkazov, ktoré Michal zdieľal, mnohých doslova zamrazí. Na jeho stránke sa totiž nachádza niekoľko článkov týkajúcich sa podobnej tragédie, akej sa on sám stal obeťou. Všetky verejne prístupné správy na jeho profile totiž informujú o nehode kamaráta Vladimíra, ktorý zomrel presne pred tromi rokmi v okolí obce Studienka. Desivé na tom všetkom je, že v tom čase Michal Š. ani netušil, že aj jeho postihne podobný osud na takmer tom istom mieste a dokonca v tom istom letnom období.  

Hoci oba mladé životy kamarátov vyhasli zbytočne, v prípade Vladimíra je za tragédiu zjavne zodpovedný šofér, s ktorým sa viezol. Ten si totiž sadol za volant s alkoholom v krvi. Dychovou skúškou mu bolo zistené nad 1 promile. 

Presné príčiny tragédie z tohto víkendu sú zatiaľ predmetom vyšetrovania. Isté však už teraz je, že moderátor Milan Mimo Ambróz, ktorý sa dostal do kolízie s Michalom Š., nemal vypité. „35-ročný vodič motorového vozidla, ktorý pri nehode zranenia neutrpel, bol na mieste podrobený dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu s negatívnym výsledkom,“ povedala pre topky.sk policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Samotný spíker je v túto chvíľu vo svojich vyjadreniach veľmi stručný. „K okolnostiam nehody sa vzhľadom na prebiehajúce policajné vyšetrovanie nebudem zatiaľ vyjadrovať. Naozaj mi je hlboko ľúto, že pri tejto nehode vyhasol život mladého človeka,“ reagoval pre topky.sk, keď sme ho oslovili. Prípad naďalej sledujeme a budeme informovať o ďalšom vývoji.

Viac o téme: Milan Mimo Ambróz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu