Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

STOPka v televízii: Slovenská moderátorka pred kamerami skončila!

Mária Zelinová skončila v módnej televízii. Zobraziť galériu (8)
Mária Zelinová skončila v módnej televízii.

BRATISLAVA - A je koniec! V móde bola ako ryba vo vode a neunikli jej ani viaceré spoločenské udalosti, na ktorých reprezentovala práve svojho chlebodarcu. Reč je o módnej harcovníčke Márii Zelinovej (28), ktorá však v týchto dňoch podľa našich informácií na lukratívnej pozícii moderátorky Fashion TV už nadobro skončila.

Odchádza z obrazovky! Moderátorka a modelka Mária Zelinová bola 4 roky neoddeliteľnou súčasťou Fashion TV. Skúsená blondínka sa pomerne často ukazovala aj na rôznych spoločenských akciách a nechýbala taktiež ani na viacerých módnych prehliadkach, kde tiež spolu s kolegyňami reprezentovala túto televíznu stanicu. 


Vyhadzov z televízie po rokoch: Slovenská moderátorka si poplakala!


O to šokujúcejšie bolo preto naše zistenie, že práve ona dostala od vedenia nekompromisnú stopku. „S Majkou sme sa dohodli na ukončení spolupráce. Po Soni Skoncovej bola najdlhšie pôsobiacou moderátorkou vo Fashion TV. Majke želám veľa šťastia, naplnenie jej snov a verím, že sa jej bude dariť aspoň tak, ako ostatným bývalým tváram našej televízie,“ povedala svoje stanovisko pre Topky.sk jej bývalá šéfka Gabriela Drobová.

O ukončení Máriinho angažmánu svedčia aj najnovšie fotografie zverejnené na fanúšikovskej stránke Fashion TV, na ktorých sa už neobjavila ani plavovláska, a dokonca ani jej meno. V tejto súvislosti sme sa preto snažili skontaktovať aj so Zelinovou, tá nám však na naše telefonáty a správy doposiaľ neodpovedala.

Ako sme sa však dozvedeli, už od januára bude prebiehať kasting na novú tvár a Drobová už má nejaké dievčatá aj vo výhľade. Do jej hľadáčika sa podľa našich zistení dostala Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová, modelka a návrhárka Klementína Tomrecaj a modelka Dominika Šimončíková. Ktorá z nich presvedčí o svojich kvalitách, bude jasné v novom roku. 

Viac o téme: Mária Zelinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu