Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Výsmech pre pracujúcich: Víťazka jojkárskej šou sa tri roky po výhre váľa v luxuse. Kde na to berie?!

Nela Slováková neustále cestuje na luxusné dovolenky.  Zobraziť galériu (28)
Nela Slováková neustále cestuje na luxusné dovolenky.

DUBAI - Užíva si! Nela Slováková (25) sa pred tromi rokmi stala víťazkou jojkárskej šou Hotel Paradise. Získala tam 50 tisíc eur, čo je celkom pekná sumička. Odvtedy už ale ubehli tri roky a blondínka sa stále váľa v luxuse. Každú chvíľu lieta do Dubaja, no nie triedou s obyčajnými smrteľníkmi. Na nákupy chodí do Paríža, kabelky aj topánky nosí od prestížnych značiek. A na internete sa vysmieva všetkým pracujúcim...

Nela Slováková pred tromi rokmi vyhrala Hotel Paradise a odvtedy o nej počuť najmä v súvislosti s luxusnými dovolenkami. V Dubaji je už ako doma a často chodí aj na Malorku. Niekedy s kamarátkami, inokedy s rodinou, či priateľom. A vždy pekne štýlovo v biznis triede – s obyčajnými smrteľníkmi sa blondínka tlačiť nebude.

Na instagrame sa prezentuje značkovými kabelkami, topánkami a inými vecami, pričom vždy popíja drahé šampanské. Otázka je, kde na to všetko berie. Predajom plaviek cez internet alebo vedením hostesingovej agentúry, ktorá na webe nemá uvedený ani len kontakt, na toto všetko asi nezarobila. 

Nela navyše svojím životným štýlom dráždi aj na portáli extra.cz, kde prispieva článkami o vlastnej osobe. Ten najnovší má titulok: „Váľam sa v Dubaji alebo na Malorke a všetkým pracujúcim odkazujem, že sa mi pekne opaľuje zadok”

Úvodný text redakcie Extra.cz k článku Nely Slovákovej
Zobraziť galériu (28)
Úvodný text redakcie Extra.cz k článku Nely Slovákovej

Slováková sa pochválila aj plánovaným výletom do Milána, kde si chce nakúpiť oblečenie. A v tejto súvislosti spomenula aj svoju finančnú situáciu. „Keby si chcel niekto naivne myslieť, že veselo „rozhadzujem” vyhraný milión, tak nie. Milión som mesiac po výhre múdro investovala a teraz už „bojujem”. Ako každý z vás, z nás...” tvrdí Brnianka. Zároveň však ale nemôže poprieť, že kopu drahých vecí dostala ako darček od svojho slovenského milenca, ktorého identitu zatiaľ tají. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu