Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Divoké ródeo jojkárskej blondíny na plese: Skoro si to tam s ním rozdala!

Nela Slováková to s partnerom na plese poriadne roztočila. Zobraziť galériu (6)
Nela Slováková to s partnerom na plese poriadne roztočila. (Zdroj: Instagram N.S.)

BRATISLAVA/BRNO - Faux pas! Nela Slováková (25) pred štyrmi rokmi zahviezdila v jojkárskej reality šou Hotel Paradise, ktorú napokon aj vyhrala. V povedomí verejnosti je však dodnes. V sobotu sa napríklad so svojím slovenským priateľom blysla na plese v Brne. No hoci do spoločnosti prišla ako veľká dáma, rozhodne sa tak nesprávala. Veď to tam vyzeralo, akoby si to pred zrakmi všetkých so svojou polovičkou rada „rozdala”.

Nela Slováková aj po štyroch rokoch od víťazstva v jojkárskom Hoteli Paradise na seba púta pozornosť. Najmä sexi fotkami na sociálnych sieťach a luxusom, ktorý si užíva. Ten jej dopriava slovenský priateľ Martin, ktorý vlastní obchodno-obslužné centrum v Trenčianskych Tepliciach. 


Nahá FOTO priamo z postele: TOTO sexi telo randí so Slovákom!


No a práve s ním si kráska cez víkend vyrazila na ples v Brne. No hoci dvojica na noblesnej akcii vyzerala ako vystrihnutá zo žurnálu, ich správanie spoločenskej etikete rozhodne nezodpovedalo. Práve naopak, dvojica tam pred zrakmi prítomných hostí predvádzala scénky, ktoré mali zostať radšej za dverami ich spálne. 

Doslova to pôsobilo, akoby si to zaľúbenci chceli každú chvíľu rozdať na bare. A takéto správanie sa na ples rozhodne nehodí... Veď nešlo o žiadnu druhotriednu diskotéku. Ktovie, možno len partneri zabudli, kam prišli. 

Nela Slováková to s priateľom Martinom na plese v Brne poriadne roztočila. Predvádzali kúsky, ktoré mali zostať radšej za múrmi ich spálne.
Zobraziť galériu (6)
Nela Slováková to s priateľom Martinom na plese v Brne poriadne roztočila. Predvádzali kúsky, ktoré mali zostať radšej za múrmi ich spálne.  (Zdroj: Profimedia)

Pri pohľade na Nelu Slovákovú a jej partnera sa zdalo, že si to zaľúbenci každú chvíľu rozdajú na bare.
Zobraziť galériu (6)
Pri pohľade na Nelu Slovákovú a jej partnera sa zdalo, že si to zaľúbenci každú chvíľu rozdajú na bare.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu