Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nahá FOTO priamo z postele: TOTO sexi telo randí so Slovákom!

Nela Slováková je kus sexi ženy. Zobraziť galériu (9)
Nela Slováková je kus sexi ženy. (Zdroj: Instagram N.S.)

BRATISLAVA - No ty vole! Tieto slová napadnú nejednému pánovi, ktorému sa naskytne pohľad na novú fotku českej krásky Nely Slovákovej (25). Blondínka, ktorá pred takmer štyrmi rokmi vyhrala šou Hotel Paradise, totiž najnovšie na web zavesila záber, ktorý odhaľuje jej takmer úplne nahé telo. No všetci jej mužskí fanúšikovia si musia nechať zájsť chuť - tieto sexi krivky totiž patria mladému boháčovi zo Slovenska.

Nela Slováková sa do povedomia českej aj slovenskej verejnosti dostala pred takmer štyrmi rokmi. Vtedy kráska účinkovala v jojkárskej reality šou Hotel Paradise, ktorú napokon aj vyhrala.


Víťazka Hotela Paradise Nela: Intrigy aj na finále!


No počuť o nej dodnes – pomerne rýchlo sa totiž blondínka začlenila do rušného sveta českého šoubiznisu a pozornosť fanúšikov si zjavne užíva. Svedčí o tom aj kvantum sexi fotiek, ktorými svojich priaznivcov pravidelne na sociálnych sieťach zásobuje. 

No a tou najnovšou im doslova vyrazila dych. Na Instagrame sa totiž pochválila horúcim záberom z postele, na ktorom je doslova polonahá. Jediné, čo zakrýva jej dokonalé krivky, sú čierne úsporné tangá, ktoré v konečnom dôsledku na sebe vôbec nemusela mať – zahaľujú totiž úplné minimum.

Všetci páni si však budú musieť nechať zájsť chuť, toto sexi telo totiž už dlhší čas patrí mladému boháčovi zo Slovenska Martinovi B. Ten je napriek mladému veku majiteľom obchodno-obslužného centra v Trenčianskych Tepliciach. Pýši sa tak rozprávkovým majetkom a luxusom zasypáva aj známu Češku.

Svedčia o tom prepychové dovolenky, ktoré si spoločne užívajú niekoľkokrát ročne, luxusné darčeky, drahé autá či naozaj bohatá vianočná nádielka, ktorú si Nela našla pred mesiacom pod stromčekom. Navyše sa Slováková nedávno na webe pochválila diamantovým prsteňom, ktorý od priateľa dostala, a tiež novým bytom v Bratislave. Ten si ju teda pekne rozmaznáva!

 

Viac o téme: Hotel ParadiseNela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu