Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalšia plastika víťazky jojkárskej šou: Po silikónových prsiach... Aha, čo si dala prerobiť!

Nela Slováková po plastike pŕs podstúpila ďalšiu operáciu. Zobraziť galériu (8)
Nela Slováková po plastike pŕs podstúpila ďalšiu operáciu.

PRAHA - Ďalšia úprava! Nela Slováková (25) sa do povedomia Čechov a Slovákov dostala vďaka jojkárskej reality šou Hotel Paradise, ktorú napokon aj vyhrala. Tam bola blondínka ešte prirodzená, bez jediného vylepšenia na svojom tele. No to je už dávno minulosťou. Krátko po svojom televíznom triumfe si rodáčka z Brna nechala zväčšiť prsia a najnovšie sa na svojom tele pýši ďalšou plastikou. Nechala si upraviť aj nos.

V roku 2012 sa Nela Slováková stala víťazkou jojkárskej reality šou Hotel Paradise. A odvtedy o sebe stále dáva vedieť. Krátko po výhre si nechala zväčšiť prsia, pravidelne sa objavuje na spoločenských akciách a na sociálnych sieťach má tisíce fanúšikov. Najnovšie kráska púta pozornosť opäť. A dôvod? Ďalšia plastika. 

Tentokrát si blondínka nechala vylepšiť svoj nos. Ten pôvodný sa jej totiž, podľa jej vlastných slov, zdal až príliš „pinokiovský“. „So svojím nosom som spokojná, až na jeho špičku, ktorú som bohužiaľ zdedila po tatovi. Keď sa usmejem, mám pocit, že z profilu môj nos vyzerá ako ten Pinocchiov,“ vysvetlila pre portál Extra.cz dôvody plastickej operácie Slováková. 

Na webe plavovláska už zverejnila aj výsledok chirurgického zákroku. A rozdiel naozaj vidno. Čo poviete, je po úprave Nelin nos krajší ako predtým? 

Nela Slováková si po prsiach dala vylepšiť aj nos. Dôvodom bol fakt, že sa cítila ako Pinocchio.
Zobraziť galériu (8)
Nela Slováková si po prsiach dala vylepšiť aj nos. Dôvodom bol fakt, že sa cítila ako Pinocchio.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Viac o téme: Hotel ParadiseNela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu