Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna Počiatková tromfla aj svetovú hviezdu: Ivana, ty si kus!

Ivana Počiatková (vľavo) vyzerala v luxusných šatách rozhodne lepšie ako Kim Kardashian. Zobraziť galériu (9)
Ivana Počiatková (vľavo) vyzerala v luxusných šatách rozhodne lepšie ako Kim Kardashian.

BRATISLAVA/ NEW YORK – Nestratila by sa ani za hranicami! Manželka politika Jána Počiatka (44) – Ivana (32) je mimoriadne atraktívna žena s vycibreným vkusom pre módu. Potvrdzuje to vždy, keď sa objaví v spoločnosti. Brunetka nedávno zaujala luxusným modelom prestížnej značky, do ktorého sa ale pred pár dňami napratala aj kyprá televízna hviezda Kim Kardashian (34). Pri pohľade na zábery oboch dám niet pochýb, že pani ministrová má v porovnaní so svetovou celebritou jednoznačne navrch.

Nie je žiadnym tajomstvom, že polovička slovenského ministra dopravy Jána Počiatka si rada dopraje luxus. Ivana pomocou vychytených módnych kúskov pravidelne umocňuje svoj prirodzený šarm a sexepíl. Súčasťou šatníka prominentnej manželky je aj kreácia z jarnej kolekcie zvučného dizajnérskeho domu, ktorý nedávno prevetrala počas dámskej jazdy v kine.


Mohlo by vás zaujímať: 


Spomínaný model tvorí biely čipkovaný top a sukňa s vysokým rázporkom. V navlas rovnakom outfite sa pred pár dňami predviedla aj televízna celebrita Kim Kardashian, ktorá prišla takto nahodená na autogramiádu svojej knihy. Kontroverzná tmavovláska však rozhodne nevyzerala tak hviezdne ako štíhla Slovenka.

Obtiahnutá sukňa sa totiž na Kiminom veľkom zadku nepekne vzdúvala a svetlá farba jej zbytočne pridávala na objeme. Veľký rozdiel bol aj v tom, čo si obe dámy pod šaty obliekli. Kým Kardashianke vykúkala z pod sukne sťahujúca bielizeň, Počiatková provokovala sexi podväzkom. Nuž, milá Kim, keby si sa ocitla tvárou v tvár pani ministrovej, tvoje sebavedomie by bolo pekne v háji...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu