Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vrchol nevkusu podľa televíznej hviezdy: Pozor, ide veľryba v latexe!

Kim Kardashian si opäť koleduje o to, aby bola na smiech. Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian si opäť koleduje o to, aby bola na smiech.

LONDÝN – Do čoho sa to zase narvala?! Kim Kardashian (34) je povestná svojím neprirodzene veľkým zadkom, ktorý nadšene pretŕča pri každej možnej príležitosti. Pozornosť verejnosti a médií však televízna hviezda celkom rada púta aj nezvyčajnými outfitmi. No nie vždy sa jej podarí ohúriť pozitívne. Kreácia, ktorú tmavovláska naposledy predviedla v londýnskych uliciach, je určite jednou z tých najnevkusnejších.

Šaty trpeli, ľudia plakali! Kim Kardashian je verejnosti dobre známa ako televízna celebritka s obrovskou zadnicou, ktorá väčšinu dňa trávi vyberaním vhodného outfitu, či zahlcovaním sociálnych sietí vlastnými fotkami. Počas tohtotýždňového pobytu v Londýne sa však tmavovláska stala na pár hodín skutočnou atrakciou. Aj keď zrejme nechcene v úplne negatívnom zmysle.

Kim je totiž vydatá za speváka a hudobníka Kanyeho Westa, ktorého nedávne odovzdávanie cien Brit Awards 2015 priviedlo do Anglicka. Prominentná dvojica tam pár dní pobudla a zúčastnila sa aj celebritného večierka, kde bola televízna hviezda priam neprehliadnuteľná.

Dôvodom, prečo Kardashianka vytŕčala z davu, boli tentoraz naozaj nevkusné ružové latexové šaty, ktoré jej oblej postave vôbec nelichotili. Práve naopak, vyzerala v nich ako taká veľryba napchatá v úzkom outfite. Kim sa navyše nevyhla ani nepríjemnému trapasu. Látka jej oblečenia totiž nezvládala nápor rozmerného zadku a sukňa praskala vo švíkoch. Tmavovláska sa síce usilovala tento nedostatok zakryť kabátom, no prítomní fotografi boli šikovnejší. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu