Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nechutný útok na Bartošovú v deň výročia smrti: Kopol si do nej syn vlastného manžela!

Josef Rychtář mladší sa do Ivety Bartošovej pustil priamo v deň výročia jej tragickej smrti. Zobraziť galériu (5)
Josef Rychtář mladší sa do Ivety Bartošovej pustil priamo v deň výročia jej tragickej smrti. (Zdroj: Tv Pětka/facebook)

PRAHA - Toto prehnal! Hovorí sa, že o mŕtvych len v dobrom, no syn Josefa Rychtářa (57) na to úplne kašle. Svedčí o tom nechutný príspevok Josefa mladšieho, ktorý si na svoj profil na sociálnej sieti Facebook zavesil presne v deň výročia smrti Ivety Bartošovej († 48). Na adresu svojej zosnulej macochy napísal poriadne drsné slová.

Včera uplynul presne rok, čo Iveta Bartošová dobrovoľne ukončila svoj život pod kolesami vlaku. Pri tejto príležitosti si na legendárnu speváčku zaspomínalo celé Česko aj Slovensko. No zatiaľ čo väčšina na ňu myslela s láskou a úctou, našli sa aj takí, ktorí si zo smutnej udalosti robili poriadne nechutné žarty.


Obrovský šok z Čiech: Iveta Bartošová spáchala samovraždu!


Ako chrapúň sa zachoval dokonca aj jej nevlastný syn Josef Rychtář mladší. Ten sa do blondínky pustil priamo na výročie jej smrti. Na svojom profile na sociálnej sieti Facebook uverejnil obrázok, na ktorom bol text: „Už rok bez alkoholu. Gratulujeme, Iveta!“ A k nemiestnemu vtipu mladý hasič ešte dodal, že to jeho otec predsa len dokázal, aby speváčka už definitívne nepila. 

Tým však neskončil. V drsných poznámkach na adresu svojej nebohej „macochy“ pokračoval. „Dnes sa všetci môžu poje*ať z rok starej skokanky roku. Oslavné články, spomienky a hurá akcie. Ja som ju poznal inak a ostatní asi tiež, len sa to nechce pamätať? O mŕtvych len dobre? Dnes to bude ‚mazec‘. Aby som išiel domov inou cestou než obvykle, aby som nenarazil na plačku (myslel tým svojho otca – pozn.red.),“ nevyberal si slová mladík.

Mladý Rychtář je so svojím otcom na nože už dlhší čas, a to kvôli jeho útokom na matku. Po smrti známej speváčky sa dvojica na čas zmierila, no po ďalších incidentoch sa syn s vdovcom zrejme už nadobro rozišiel v zlom. 

Aj na Slovensku sa našli takí, čo si robili srandu z Ivety Bartošovej. Josef Rychtář mladší si na sociálnej sieti zverejnil podobný obrázok.
Zobraziť galériu (5)
Aj na Slovensku sa našli takí, čo si robili srandu z Ivety Bartošovej. Josef Rychtář mladší si na sociálnej sieti zverejnil podobný obrázok.  (Zdroj: Facebook)

Prečítajte si tiež: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu