Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vulgárne FOTO škandalóznej Slovenky: Och, takto sa otŕča matka dvoch detí?!

Gabriela Bullová na svoj profil na sociálnej sieti Facebook pravidelne pridáva poriadne odvážne fotky. Zobraziť galériu (6)
Gabriela Bullová na svoj profil na sociálnej sieti Facebook pravidelne pridáva poriadne odvážne fotky. (Zdroj: Facebook)

ŠAĽA - Stále vyzlečená! Gabriela Bullová (32) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka reality šou Farma. Už tam blondínka predviedla, že s odhaľovaním na verejnosti problémy nemá. Napokon o tom svedčia aj jej ďalšie zamestnania, ktoré sa niesli práve v takomto duchu. No svoje nahé telo mamička dvoch detí pravidelne prezentuje aj na sociálnej sieti. Tam vešia jednu vulgárnu fotku za druhou.

Gabriela Bullová je známa provokatérka! Najprv narobila „bordel“ na markizáckej Farme, potom chvíľu uvádzala Sexy šport na Dajto. Aktuálne sa blondínka snaží moderovať erotický kvíz v jednej z menších televízií. A podobne ako počas svojho predchádzajúceho pôsobenia, aj vo svojom aktuálnom zamestnaní je rodáčka zo Šale viac odhalená ako oblečená.

Dávku exhibicionizmu však plavovláska predvádza aj na sociálnej sieti. Tam totiž svojich obdivovateľov pravidelne zásobuje fotkami, pri ktorých sa musia až červenať. Mamička dvoch maloletých detí neváha na web zavesiť snímky, na ktorých je úplne nahá. Pri mnohých to dokonca vyzerá, že si exfarmárka pomýlila Facebook so stránkou pre dospelých.

Na najnovšej fotke je Bullová hore bez a ozdobená retro doplnkami, vďaka ktorým pôsobí ako bordelmama z 20. rokov. A aj pri pohľade na záber, kde si zmyselne vkladá prst do úst, by mnohým mohlo napadnúť, že profil patrí snáď nejakej eskort agentúre.

Jeden z fanúšikov dokonca zisťoval, či Gabrieline dve deti vedia, čím sa žíví a ako sa prezentuje. „Vedia, nie je na tom nič zlé. To, že som matka, neznamená, že už nie som rebelka,” napísala exfarmárka. Nuž, zdá sa, že odhaľovanie jednoducho patrí ku Gabrielinmu životnému štýlu. 

Gabriela Bullová rada zásobuje svojich fanúšikov fotkami, na ktorých je hore bez.
Zobraziť galériu (6)
Gabriela Bullová rada zásobuje svojich fanúšikov fotkami, na ktorých je hore bez.  (Zdroj: Facebook)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu