Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Farmárka z Markízy sa načisto zbláznila: Piercing si dala na... Uff, to muselo bolieť!

Gabriela Bullová Zobraziť galériu (6)
Gabriela Bullová (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Ďalší z jej úletov! Gabriela Bullová (33) by sa pokojne dala nazvať jednou z najškandálnejších súťažiacich z markizáckej Farmy. Okrem toho, že za posledné roky pútala pozornosť výstredným správaním, ju Slováci poznajú viac vyzlečenú ako oblečenú. Pôsobí totiž ako moderátorka erotického kvízu na jednej z menších televízií. A pre divákov má najnovšie jedno bláznivé vianočné prekvapenie. Dala si spraviť piercing... na bradavky!

Gabriela Bullová je známe číslo. Už počas svojho pôsobenia na markizáckej Farme na seba strhávala všetku pozornosť – pobehovala po statku len v podväzkoch a s koženým obojkom na krku, vyspala sa s kolegom Tomášom Mrvom a pod vplyvom alkoholu sa snažila uloviť aj mladšieho Adama Kováča. 


Sex na Farme pred kamerami: Mrva si to rozdal s Bullovou! 


No aj dávno po návrate do reality rodáčka z Diakoviec dáva o sebe stále vedieť – najmä svojou nahotou. Pôsobí totiž ako moderátorka erotického kvízu na jednej z menších televízii, kde odhadzovanie oblečenia má v popise práce, a polonahé fotky pravidelne zverejňuje aj na sociálnej sieti Facebook. Tam nimi teší najmä svojich mužských fanúšikov. 

No a tí budú mať určite radosť aj z jej – ako to sama nazvala – vianočného darčeka. Bullová sa totiž nechala vylepšiť spôsobom, ktorý volia skôr bezdetné ženy v nižšom veku. Dvojnásobná mamička sa pred pár dňami na webe pochválila, že si ide dať spraviť piercing. Kam konkrétne, to prezradila len zopár vyvoleným, ktorým poslala aj fotku. 

Nám sa podarilo zistiť, ktoré miesto na jej tele šperk zdobí. Nie je vôbec bežne viditeľné... Bývalá farmárka si totiž dala urobiť piercing priamo na svoje silikónové vnady, na ktorých si nechala prepichnúť bradavky. Pri tejto informácii musí od bolesti zamraziť mnohé ženy, ale aj mužov. 

Viac o téme: Gabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu