Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Exmarkizáčka na zábere ako z porna: Verejne JU ukázala!

Gabriela Bullová sa ukázala v sieťovanom overale bez bielizne. Zobraziť galériu (7)
Gabriela Bullová sa ukázala v sieťovanom overale bez bielizne.

BRATISLAVA - Nemá súdnosť?! Exmoderátorka športovej relácie na Dajto a bývalá markizácka farmárka Gabriela Bullová (32) sa neustále vystavuje na webe polonahá. Tomu sa už ani netreba čudovať, veď jej prácou je vyzliekanie sa v kvíze menšej televíznej stanice. Najnovšie však opäť dokázala šokovať. V sieťovanom overale bez bielizne totiž na sociálnej sieti otrčila fanúšikom pred oči aj svoje najintímnejšie miesta.

Neustále provokuje! Gabriela Bullová mnohých pohoršovala už v markizáckej Farme. Potom sa vyzliekala v Sexy športe na Dajto a nakoniec zakotvila v TV8, kde tiež zhadzuje oblečenie. Jej kolegyňami boli aj iné tváre z reality šou, no po obnovení šteklivého kvízu sa v ňom už objavuje len táto škandalistka. 

A svojich fanúšikov si doslova hýčka. Neustále im na Facebooku podsúva dráždivé zábery. Človek by si myslel, že už nemá čím prekvapiť. A predsa... Fotografia spred pár dní zas posunula hranice Gabrielinho verejného obnažovania. 

Vystrihaná blondína si totiž na seba navliekla sieťovaný overal, pod ktorým už mala len nahé telo. Ani jej intímne partie nezakrývalo nič iné než dierkovaný materiál. Spolu s lascívnou pózou je to snímka ako vyšitá na úvod pornofilmu. Niet divu, že muži jej hneď písali návrhy na sex... Snáď má Bullová tieto stránky zablokované aspoň pred svojimi dvomi deťmi. 

Gabriela Bullová na najnovšom zábere, ktorý vystavila na Facebooku
Zobraziť galériu (7)
Gabriela Bullová na najnovšom zábere, ktorý vystavila na Facebooku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu