Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi víťazka jojkárskej šou: Predviedla sa hore bez a... Toto že je jej mama?!

Nela Slováková svoj profil na Instagrame pravidelne zásobuje fotkami. Najnovšie sa pochválila mlado vyzerajúcou mamou a fotkou hore bez. Zobraziť galériu (5)
Nela Slováková svoj profil na Instagrame pravidelne zásobuje fotkami. Najnovšie sa pochválila mlado vyzerajúcou mamou a fotkou hore bez. (Zdroj: Instagram)

DUBAJ - Užíva si pri mori! Víťazka reality šou Hotel Paradise Nela Slováková (25) sa na sociálnych sieťach so svojimi fanúšikmi pravidelne delí s novinkami zo svojho súkromia. Najnovšie na web zavesila fotky z dovolenky v Dubaji. A tie toho ukázali viac než dosť. Na jednej zo snímok je totiž blondínka hore bez a druhá odhaľuje jej fešnú mamu.

Nela Slováková, sa do povedomia verejnosti dostala vďaka reality šou Hotel Paradise. Netradičný projekt, ktorý sledoval nažívanie skupinky Čechov a Slovákov v ďalekej Dominikánskej republike, rodáčka z Brna napokon aj vyhrala. 


Víťazka Hotela Paradise Nela: Intrigy aj na finále! 


No ani po návrate do reality sa blondínka do úzadia neutiahla. Práve naopak – pravidelne o sebe dáva vedieť. A keď už nie v spoločnosti, tak aspoň prostredníctvom profilov na sociálnych sieťach. Najnovšie sa na Instagrame pochválila fotkami z dovolenky v Dubaji, kde toho odhalila naozaj dosť. 

Na jednej z fotiek sa dokonca temperamentná Nela zvečnila hore bez. Prsia jej len decentne prekrýval biely klobúčik. Sexi záber istotne pošteklil myšlienky nejedného muža. Okrem komentárov ako „Sexi!” sa však pri snímke objavilo aj upozornenie: „V Dubaji za takéto pózy zatvárajú, tak pozor.”

Pozornosť Slovákovej fanúšikov si ale vyslúžila aj blondínka, s ktorou mladá Češka voľné chvíle trávi. Hoci by to absolútne nikto netipoval, ide o ženu, ktorá Nelu porodila. No skôr ako mamu s dcérou dvojica pripomína sestry. Veď posúďte sami! 

Nela Slováková sa na Instagrame pochválila mamou.
Zobraziť galériu (5)
Nela Slováková sa na Instagrame pochválila mamou.  (Zdroj: Instagram)


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu