Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Veľké tajomstvo nášho šoubiznisu: Známy futbalista milencom sexi modelky! Obaja majú rodiny!

Ženatý futbalista tvorí pár s vydatou modelkou.
Ženatý futbalista tvorí pár s vydatou modelkou. (Zdroj: internet)

BRATISLAVA - Tajný románik! Hovorí sa, že citom a láske sa človek nedokáže ubrániť. Aktuálne by o tom vedeli rozprávať vychytená slovenská modelka a známy futbalista. Najhorúcejšou témou týchto dní je totiž v slovenskom šoubiznise ich zakázaná láska. Už aj vrabce na streche si štebotajú, že párik sa tajne stretáva. A to aj napriek tomu, že obaja sú viazaní manželským sľubom a doma majú deti. Hoci to celé praskne už čoskoro, identitu páru sme sa nateraz rozhodli nezverejniť.

Podľa informácií, ktoré sa k nám zo všetkých strán dostávajú, majú k sebe naozaj blízko známy slovenský futbalista a vychytená modelka. Problémom však je, že ani jeden z dvojice nie je bez záväzkov. Práve naopak – niekdajšia účastníčka súťaže krásy má doma manžela a deti, no a jej milenec je na tom podobne. So ženou tiež vychováva ratolesti. 

Napriek tomu táto dvojica zjavne nedokázala svoje city udržať na uzde. V kuloároch šoubiznisu sa totiž o ich vzťahu šepká už nejaký ten čas. Topky.sk preto dali známej kráske príležitosť vyjadriť sa k týmto informáciám. No tvárila sa, akoby futbalistu ani nepoznala.

„To si robíte srandu? Kto? Veď ja ani neviem, kto to je. Ja ho nepoznám. Kto si takéto niečo môže vymyslieť?!“ tvrdila známa Slovenka. A to aj napriek tomu, že športovca má medzi priateľmi na Facebooku a ich mimomanželský vzťah nám potvrdili viaceré zdroje. 

Podľa našich informácií už vie o tajnom úlete svojej manželky aj zákonitý partner zvodnej modelky. Dvojica preto už v týchto chvíľach nezdieľa spoločnú domácnosť. Podobný scenár nastal aj v prípade futbalistu. Snažili sme sa preto spojiť s jeho ženou, ktorá má o romániku muža tiež vedieť, no na naše telefonáty nereagovala. Ktovie, ako sa celá táto situácia napokon vyvinie a kedy zaľúbenci svoj vzťah priznajú. My sme sa pre túto chvíľu rozhodli ich identitu ešte neprezradiť. No museli sme sa s vami o túto najnovšiu pikošku podeliť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu