Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ohrdnutá Mórová naložila slovenským mužom: Sú zakomplexovaní a nevedia, ako na to!

Herečka Diana Mórová stále čaká na pána Zobraziť galériu (7)
Herečka Diana Mórová stále čaká na pána "Božského".

BRATISLAVA – Na chlapov nemá šťastie! Populárna herečka Diana Mórová (45) sa od rozchodu s Jurajom Mokrým (37) zatiaľ v spoločnosti nepochválila žiadnym novým partnerom. Za viac ako päť rokov nenašla nikoho, s kým by nadviazala trvalejší vzťah. Ryšavka vidí problém v slovenských mužoch, ktorí sú podľa nej malí, zakomplexovaní, sú pozadu a nevedia, ako na to.

Páni, toto si za klobúk nedáte! Diana Mórová v stredu oslávila 45 rokov. Pri pohľade na jej tvár a postavu by jej však tento vek nehádal snáď nik. No jej sexepíl sa uplatňuje hlavne v jojkárskom Paneláku, kde strieda jedného muža za druhým. V súkromí je príťažlivá herečka nezadaná a osamelá. 

Od rozchodu so zabávačom Jurajom Mokrým, s ktorým má syna Quida, pritom už uplynulo viac ako päť rokov. Napriek tomu sa Diana v spoločnosti zatiaľ neobjavila so žiadnym novým priateľom po boku. Aj nedávny sviatok zaľúbených trávila sama. „Vzhľadom na to, že už dlho nemám partnera, tak nemám k tomuto sviatku žiadny vzťah. Ja to prajem všetkým zaľúbeným, ale keďže ja to nemám, tak som taká ohrdnutá a smutná, ale ináč v pohode,“ povedala nám úprimne Mórová.

Herečka sa nám pri tejto príležitosti posťažovala na slovenských mužov. „Naši chlapi sú, nechcem to teda zovšeobecňovať, lebo určite sú aj chlapi úžasní... Ale ja vo svojom okolí, vo svojom živote, som sa s tým nestretla. U mňa bol Valentín vždy veľmi skromný, teda muži boli na mňa skromní,” prezradila topkám seriálová Ivana Švehlová. „Ale ja si myslím, že po 50-tke sa to zmení, že nájdem partnera, ktorý mi to raz tak vynahradí, že ma pozve – čo ja viem – napríklad na večeru do Paríža,“ zasnívala sa atraktívna ryšavka.

Otázka však znie, či nebude musieť Diana hľadať toho pravého mimo Slovenska. O tunajších mužoch totiž naozaj asi vysokú mienku nemá. „Veľa pekných žien je samých a ja sa pýtam – prečo? Lebo naši chlapi sú nejakí pozadu, zakomplexovaní, malí, nevedia, ako na to. A keď je žena pekná, trošku pracovitá, tak už je problém. Tak ja už nehľadám, že, ježiš, prečo nemám partnera? Možno príde zo zahraničia, neviem, ale vôbec to už neriešim,“ uviedla známa umelkyňa na margo svojej samoty. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy sa nájde muž, ktorý podľahne jej čaru a zároveň bude vedieť, ako na ňu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu