Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenskému spevákovi pred kamerami praskli nervy: Iba za 2 minúty riadna spŕška vulgarizmov!

Igorovi Kmeťovi st. praskli nervy. Pred kamerami spustil spŕšku vulgarizmov. Zobraziť galériu (5)
Igorovi Kmeťovi st. praskli nervy. Pred kamerami spustil spŕšku vulgarizmov.

BRATISLAVA – Poriadne si zanadával! Spevák Igor Kmeťo starší (57), ktorý je verejnosti známy vďaka rodinnej skupine Kmeťoband, sa dnes po prvýkrát objaví v jojkárskej relácii Sladký život. A pri nakrúcaní si servítku pred ústa vôbec nekládol. V priebehu pár minút spustil prúd nadávok, medzi ktorými nechýbali ani vulgarizmy.

Rozohnil sa priamo pred kamerou! Jeden zo zakladateľov rómskej skupiny Kmeťoband – Igor Kmeťo starší dovolil jojkárskemu štábu nahliadnuť do svojho súkromia. Prvé zábery môžu vidieť diváci už dnes podvečer v relácii Sladký život. Hneď v úvode nakrúcania však umelcovi praskli nervy a predviedol svoj neslušný slovník.

Pri príchode do podzemnej garáže, kde mal zaparkované svoje luxusné auto, Igor zrazu zmeravel. Čakalo ho nepríjemné prekvapenie – defekt na zadnom kolese. Pri tomto zistení spevák neudržal emócie na uzde a vychrlil nečakanú spŕšku nadávok. „Práve dnes, keď sa najviac ponáhľam. Myslel som, že dostanem infarkt. Prídem k autu, do Boha, a neje*ne ma. Ťa je*ne, keď vidíš... To sú najhoršie kolesá, tieto nízkoprofilové. Nervy mám,“ vypustil zo seba vulgarizmy Kmeťo.

A pri výmene pneumatiky hudobník nadával ďalej. „Šľak ma trafí. Také nervy mám. Rozbil by som to auto. Čím drahšie auto, tým horšie. Kolesá jak dr*nuté. Ťažké je to jak... jak sviňa,“ zaznelo z jeho úst len v priebehu dvoch minút. Takúto prezentáciu by od speváka v jeho rokoch zrejme čakal málokto. Ktovie, ako sa predvedie v ďalších častiach.

Máte radi televíziu Joj? Zahlasujte za ňu vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014 TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu